2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد مردا بیعرضه ان منم یه بار بهش گفتم گفت من باختم😐

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
عزیزم داره خواستگار میا تا دارم میرم خواستگاری خیلی متفاوته ..خواستگار دست دختر نیست ک خانواده هم هس ...

خود دختره میتونه بگه من نمیخام ازدواج کنم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

نه اینطور نگفتم ولی نسبت به ازدواج میلی نشون نداده😥

نداده که نداده به جهنم خدایا ما دخترا چقدر بیچاره ایم باید به هزار تا در بزنیم که بلکم دوس پسرمون بیاد جلو چرا نمی‌فهمید پسره فقط خواسته یمدت سرگرم شه

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

من و همسرم که با عشق ازدواج کردیم توی دوره دوستیمون چند وقت یکبار بهم میگفت اگر شرایط بهتر از من داری ازدواج کن و برو... خب بنده خدا چی باید بگه اولا که دخترها به عنوان ترفند استفاده می کنند که یعنی خواستگار دارند و پسره رو مجبور کنند بیاد خواستگاری اگرم ترفند نباشه و واقعا خواستگار داشته باشند اگر پسری شرایط نداشته باشه بنده خدا فقط می‌تونه آرزوی خوشبختی برای دختر بکنه

دختری که حتی توانایی مدیریت خواستگاراش رو نداره خیلی بچست و بی عرضهوقت ازدواجش نیست

چه حرفا .. 

مگه خواستگار دیگه توانایی مدیریت میخوا .. منم خیلی خواستگارامو قبول نداشتم ولی میومدن ب اصرار خانواده نهایت میگفتم نه .. همه شرایط خانوادشون یکی نیست 

والا ما هم می‌گفتیم ولی خواستگار میومد ..درسته خودم تصمیم می‌گرفتم ولی میومد دیگه خواستگار

چرا خانواده من اول از من میپرسن؟

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

چه حرفا .. مگه خواستگار دیگه توانایی مدیریت میخوا .. منم خیلی خواستگارامو قبول نداشتم ولی میومدن ب ا ...

خیلی ربط داره 

آدم بزرگسالی که نمیتونه از حق طبیعیش درباره اینکه چه خواستگاری بیاد یا نیاد در مقابل والدینش تصمیم گیرنده باشه ضعیف هست!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چرا خانواده من اول از من میپرسن؟

زمان ضعیفه های قاجار نیست که دخترا هیچ نقشی نداشته باشن

طبیعیه الآن همه نظر دخترا رو قبل از اومدن خواستگار میپرسن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
زمان ضعیفه های قاجار نیست که دخترا هیچ نقشی نداشته باشن طبیعیه الآن همه نظر دخترا رو قبل از اومدن خو ...

خود من گفتم نه نمی اومدن دیگ

الان مثلا دوستت داره؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم