2777
2789
عنوان

با شوهراتون دعواتون میشه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 43 پست
متاهلم تجربمو میگم تو دعوا باید خوددار باشی غم و ناراحتی و... فقط باید تو چهرت باشه بیرون نریزی چه گ ...

چقدر حرفتون درسته 

منم قبلا خیلی ناراحت میشدم گریه میکردم الان بهم اهمیتم نمیده 

خداروشکر کمتر دعوا می‌کنیم.منظور از دعوا هم اینه یه کوچولو تن صدا میره بالا سر موضوع های خیلی معمولی که بیشتر وقت ها من سعی میکنم چیزی نگم که بعدش همسرم اگه مقصر باشه خودش معذرت خواهی می‌کنه بعد چند دقیقه.گاهی اوقات هم اگه من مقصر باشم دو روز تو قیافه هستم بعدش باید برم معذرت خواهی به همسرم گفتم من چند روز طول می‌کشه تا هضم کنم این دعوا رو .اگه دوست نداری طولانی بشه قهرمون اگه منم مقصر بودم تو بیا معذرت خواهی تا از دلم زودی دربیاد😂😂

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقدر حرفتون درسته منم قبلا خیلی ناراحت میشدم گریه میکردم الان بهم اهمیتم نمیده

یک زن باید هدف و برنامه ریزی داشته باشه بیکار و بیعار نگذرونه که حالش خوب باشه که بتونه با مرد هم درست رفتار کنه روحیه داشته باشه 

که وقتی بحثی بوجود اومد ازون شور و هیجانش کم کنه سروسنگین بشه بی محلی کنه و... تا مرد بیفته دنبالش برای حل مسئله و بدست اوردن دلش 

در واقع موقع بحث اون چیزی که مرد دوست داره ازت دریافت کنه ازش باید بگیری 

مثل توجهت یا محبتت یا هرچیزی 

یه زنی که همش بیکاره و کاری جز غر زدن نداره اعتباری نداره

خب تجربه دار بگو ببینم وقتی تو دعوا شوهر خیلی بددهنی میکنه وهرگز هرگز هم پشیمون نیست ومعذرت خواهی نم ...

خب اینکه این شده عادتش توهردعوا فحش میده فرق داره 

باید جدیت نشون بدی بری قهر چیزی بزنه بنامت و....

با سکوت و ... جواب نمیده اینجور چیزا برای دعواهای کوچیکه

خب اینکه این شده عادتش توهردعوا فحش میده فرق داره باید جدیت نشون بدی بری قهر چیزی بزنه بنامت و....با ...

چیزی به نامم نمیزنه مطمئنم قهر و اینا هم چرا قبلا رفتم ولی خودشو حق به جانب نشون میده خانواده شم پشتش درمیان 

به یادت می مانم 

یک زن باید هدف و برنامه ریزی داشته باشه بیکار و بیعار نگذرونه که حالش خوب باشه که بتونه با مرد هم در ...

واقعا هم همینطوره و حرفاتون درسته 

ولی واقعا شرایط زندگیم اونقدر سخت و عذاب اوره که حتی این حرفایی که گفتید هم باعث نمیشه چیزی تغییر کنه 

دعوا میکنم داد میزنم گریه هم نمیکنم اونم کلا سکووووووووت آخرش هم آشتی میکنیم

چطوری گریه نمیکنی من یکی یه چیزی بهم میگه زود میزنم زیر گریه

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂