2777
2789

خیلی راحت شبا بدون من خوابش میبره 😔 در حدی که اون رو مبل مبخوابه من رو تخت سر جامون 

سر جامون هم باشیم جدا می‌خوابیم اکثر اوقات 🥺

یا اصلا تو کارای خونه کمکم نمیکنه حتی لیوان هم جا به جا نمیکنه 😔 

مهمون دعوت می‌کنه اما فقط میخوابه رو مبل و گوشی بازی می‌کنه تاا مهمون بیاد مجبور بشه پا بشه همه کارارو تک نفره واسه مهمون های آقا انجام میدم! 

صبح ها هم بی تفاوت از کنارم رد میشه میره سر کار 

خداحافظی هم نمیکنه و میره با حیوون خونگی بازی میکنه قربون صدقش می‌ره و از خونه میزنه بیرون 🥺

اینا عادی ؟ یا من خیلی بزرگش کردم 😔😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخیر عادی نیست ، چرا انقدر سرده؟ سنتی ازدواج کردین یا عاشقانه؟

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.{۱۴۰۳.۱۲.۱۲💍}💞 چشمِ تو هم رنگ دریا، مثل بارون آسمونی💞 مولانا از زبون خدا میگه: آن را که منم خرقه، عریان نشود هرگز، وان را که منم چاره، بیچاره نخواهد شد💞

ن چرا آخه.باهاش صحبت کن دلخوری چیزی بینتون پیش نیومده؟

اگه از هم ناراحت نیستین ک خودت بیشتر برو سمتش تو خونه لباست مرتب باشه خوشبو باش حموم برو اینارو رعایت میکنی؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق