2777
2789
عنوان

کیاازاول تااخر بارداری فقط هوس آش رشته میکردن جنسیت بچه چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 48 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من ویارشوهرموداشتم بخورنوش جان سعی کن نخودزیادنخوری توآش

خخخ هوس چیزی نمیکردی؟

چرا آش زیاد نخورم میگی؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ببار به شوهر گفتم باید بریم کباب بخوریم با کره اضافی رفتیم خوردیم چقدر چسبید دوروز بعد فهمیدم حاملم 

منیکه از آبگوشت خوشم نمیومد نه ماه بارداری میگفتم فقط آبگوشت بخورم با پیاز

ببارم بیرون بوی اش رشته میومدبا نعنا داغ گفتم باید بریم بخریم خوردم هنوزم اون مزش تو دهنمه

بچم دختره

توهمه جملگی هام ،نوع حاملگی ،نوع ویار ،نوع بزرگ‌ شدن شکمم یکی بود ولی خوب یکی دختر شد دوتا پسر ،به این چیزها نیست که بشه تشخیص داد از نوع ویار 

ولی خوب من در هر صورت هوس اش رو هر روز دارم  چه زمانیکه حامله بودم وچه الان که نیستم .

ببار به شوهر گفتم باید بریم کباب بخوریم با کره اضافی رفتیم خوردیم چقدر چسبید دوروز بعد فهمیدم حاملم ...

به به نوش جان آره واقعا توهوای سرد یچیز دیگه اس

خداحفظش کنه 😍🥰

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ببار به شوهر گفتم باید بریم کباب بخوریم با کره اضافی رفتیم خوردیم چقدر چسبید دوروز بعد فهمیدم حاملم ...

اکثرا آش وآبگوشت گفتن دختر بوده بچه

توهمه جملگی هام ،نوع حاملگی ،نوع ویار ،نوع بزرگ‌ شدن شکمم یکی بود ولی خوب یکی دختر شد دوتا پسر ،به ا ...

😂😂😍😍 

آره واقعا کشف خوبی بود الان ک دیگ یادگرفتم درست میکنم چقدر بنظرم سخت وپیچیده بود نگو آسون ترین غذا بوده 

😂😂 چ جااالب خیلی مشتاقم زودتر بفهمم انتی برم احتمالش چقدره ک جنسیت رو درست بگه اگه دختر بگه احت ...

منکه هردوتا بچم رو تو چهارماهگی فهمیدم دوتاش تو انتی تشخیص داده نشد 

به این چیزا فکرنکن البته میدونم ذوقشو داری ولی واقعا بچه هر چی باشه فقط سالم وصالح باشه کافیه

هرچندکه دختر یه نمک دیگه ای به زندگی میده 😁

نمیدونستم واقعا حبابت واینابخاطر نفخش ضرر داره 

البته من خیس میکنم حبوباتو ازشب قبل یکی دوبار آبشو خالی میکنم وگرنه ک خیلی سنگینه

منم گوجه سبز دلم میخاد این که همیشه دوس دارم واقعا حیف ک فقط فصل بهارره

سیگار بکشی یا بو کنی؟

نمیدونستم واقعا حبابت واینابخاطر نفخش ضرر داره البته من خیس میکنم حبوباتو ازشب قبل یکی دوبار آبشو خا ...

هردوباهم من ازبوی سیگارمتنفربودم ولی الان عاشقشم 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

منکه هردوتا بچم رو تو چهارماهگی فهمیدم دوتاش تو انتی تشخیص داده نشد به این چیزا فکرنکن البته میدونم ...

😂😂🥰آره واقعا همیشه میگم فرقی نداره ولی خب .. کنجکاوم هستم زودتر بفهمم