یعنی جز آش رشته هیچی دلم نمیخاد قبلا اصلا اهلش نبودم بخورم حتی بلد نبودم درست کنم انقدر هوس کردم و به این واون گفتم درست کنن وقتی میخواستم برم خونشون (خواهرم اینارومیگم) دیگه خودم دست بکارشدم آموزشاشونگا کردم درست کردم یه قابلمه بزرررگ میزارم دوروز آش داشته باشم 🫠😐
کیوی ام همینطور باپوست ماه سومم فقط از اضافه وزن میترسم وگرنه توعمرم هیچ وقت انقدر غذاخوردن بهم نمیچسبید
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
چه جااالب منم هوس آش رشته میکردم انقددد که همش زنگ میزدم مامانم میگفتم اومدنی خونم حتما آش رشته بپز بیاااار بدون آش رشته نیاااا
بچم دختر بود
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین
منم روانی آش بودم سر پسرم بااینکه بقول شما قبلش ازآش متنفر بودم ولی اوایل که نمیدونستم باردارم ولی مثل دیوونه ها کاسه کاسه آش میبردم حیاط می نشستم میخوردم وهمچنین کیوی که نگم برات
البته فکر نمی کنم ربطی به جنسیت داشته باشه بچه ی منکه پسر بود
کلا توبارداری هرچی که هوس میکنی نشاندهنده کمبود چیزیه که بدنت تقاضا میکنه
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین
من سر دخترمهوس پرتقال و شیرینی میکردم شدید . سر پسرم هوس بندری و دلمه 😂
چقدر تفاوت داشته واقعا خورد وخوراکت 🤣🤣😂دلمه چقدرم سخته هوس کنی چجوری درس کنی
باز من نه میتونم شیرینی بخورم ن ترشی هیچی نمیخام
قبل بارداریم هرروز یارب انار میخوردم یا لواشک کل عمرم الان میگم چجوری میخوردم اونارو هم ترش تره برام هم سرم گیج میره ولی طبق عادت .. باز یاداوری میشه برام
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.