یعنی جز آش رشته هیچی دلم نمیخاد قبلا اصلا اهلش نبودم بخورم حتی بلد نبودم درست کنم انقدر هوس کردم و به این واون گفتم درست کنن وقتی میخواستم برم خونشون (خواهرم اینارومیگم) دیگه خودم دست بکارشدم آموزشاشونگا کردم درست کردم یه قابلمه بزرررگ میزارم دوروز آش داشته باشم 🫠😐
کیوی ام همینطور باپوست ماه سومم فقط از اضافه وزن میترسم وگرنه توعمرم هیچ وقت انقدر غذاخوردن بهم نمیچسبید
هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
منم روانی آش بودم سر پسرم بااینکه بقول شما قبلش ازآش متنفر بودم ولی اوایل که نمیدونستم باردارم ولی مثل دیوونه ها کاسه کاسه آش میبردم حیاط می نشستم میخوردم وهمچنین کیوی که نگم برات
البته فکر نمی کنم ربطی به جنسیت داشته باشه بچه ی منکه پسر بود
من سر دخترمهوس پرتقال و شیرینی میکردم شدید . سر پسرم هوس بندری و دلمه 😂
چقدر تفاوت داشته واقعا خورد وخوراکت 🤣🤣😂دلمه چقدرم سخته هوس کنی چجوری درس کنی
باز من نه میتونم شیرینی بخورم ن ترشی هیچی نمیخام
قبل بارداریم هرروز یارب انار میخوردم یا لواشک کل عمرم الان میگم چجوری میخوردم اونارو هم ترش تره برام هم سرم گیج میره ولی طبق عادت .. باز یاداوری میشه برام
هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست