2777
2789

تو تاپیک قبلی عکس هستش 

دوباره نمیزارمش 

متاسفانه پیش تراپیستم نمیرن این بیمارا و معلوم نیس چند نفرو تاحالا آزار دادن 

من گفته بودم عکس میزارم و هرکس دوس داش نظر مثبت بده نه منفی ولی یکی گفته بود صورتت بد شده و منم گفتم برام مهم نیس نظرت

باز ی حرف بد دیگه ای زده بود و منم اینبار بش گفتم چته حسودیت میشه؟ که این توهینارو کرد 

که الان میزارمشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متنفرم از انرژی منفی

ولکن

بجاش ب من بگو تزریق کردی اثری رو چروکای ریزت داشت؟بازمیشن؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

متنفرم از انرژی منفیولکنبجاش ب من بگو تزریق کردی اثری رو چروکای ریزت داشت؟بازمیشن؟

من صورتم چروک نداشت اصلا 

۲۵ سالمه فقط 

ولی بوتاکس برا چروک عالیه 

من صورتم چروک نداشت اصلا ۲۵ سالمه فقط ولی بوتاکس برا چروک عالیه

منم ۲۷سالمه

میگن زوده بوتاکس

ولی ماه شدی

تا کی موندگاره براتـــ؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اهمیت نده بعضیا وقتی یچیزی سلیقه‌شون نیست انقدری شعور ندارن که نظرشونو با احترام بیان کنن یا اصلا هی ...

اره میدونم درستش اینکه ناراحت نشیم 

اینا از درون مشکل دارن ولی خب بعضیا ناراحت میشن دیگه 

مخصوصا تو اینستا خیلی کامنت منفی میبینم 

اصلا توهینای مردم به همم که میبینمو بازم حالم گرفته میشه 

جامعه ی بشدت بیماری داریم

معلوم نیس شاید یک سال ترمیم کردم به این زودیا خداکنه نره

قبلتو میشه دید؟

من تزریق فیس عربی میوخامممممم