2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ بدونم انقدتونی نی سایت گفتن‌ بزنیدنشون‌میده‌ منم‌ وسوسه‌ شدم ولی واقعا اشتباهه

یه نفر تو نی نی سایت میگف من روز انتقالم با شوهرم دعوام شد منو از خونه انداخت بیرون بعد اصلا دیگه دعوا و..  انتقالم گفتم صد در صد منفی میشه بعد 20 روز فک کنم گف رفتم مثبت شده بود

بهترین بهترین راه بی خیالیه منم تصمیم دارم این دفعه انتقال دادم برم شهرستان

منم انجام دادم بی بی چک منفی بود روز آزمایش با ناامیدی رفتم گفتم خبری نیس ولی دوساعت بعدش جواب آزمایش دادن مثبت بود

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انشالله چشم‌ من‌ روزهشت و‌ ده زدم‌ هاله انداخت‌ روز ۱۳منفی بودگمونم نمیدونم‌چرا

عزیزم جنینت فرش بود یا فریز؟ من دوبار با جنین فریز منفی شدم، اینبار خواستم فرش انتقال بدن، دیروز تخمک کشی کردم، پنجشنبه هم گفتن بیا برای انتقال

یه نفر تو نی نی سایت میگف من روز انتقالم با شوهرم دعوام شد منو از خونه انداخت بیرون بعد اصلا دیگه دع ...

واقعا درست میگه دخترعموی همسرم بعدانتقالش ی تصادف بدی کرد سرش خورد ب شیشه ی ماشین ازپشت بهشون میزنه انتقالم‌ مثبت شد بچشم الان ۲سالشه  فک نمی‌کردن بمونه بچه

عزیزم جنینت فرش بود یا فریز؟ من دوبار با جنین فریز منفی شدم، اینبار خواستم فرش انتقال بدن، دیروز تخم ...

فرش انتقال نده من دادم جنینمم گریدa بود منفی شد  به بدنت استراحت بده لاغر کن رژیم بگیر التهاب بدنت بره بعد