2777
2789
فرش انتقال نده من دادم جنینمم گریدa بود منفی شد به بدنت استراحت بده لاغر کن رژیم بگیر التهاب بدنت ب ...

عزیزم از بس همه کار کردمو نشد گفتم بذار فرش انتقال بدم، من چند ساله رژیم سالمخوری دارم، وزنمم نرماله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چ خوب کاش منم مثبت بشه خیلی اذیت شدم

اره انشالله 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

روزچند بیبی زدی علائم داشتی؟

روز هفتم بود فکر کنم اصلا بیخیال شو 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انشالله این دفعه مثبت میشه عزیزم اگه بازم جنین داری اشکال نداره انجام بده

نمیدونم عزیزم چندتا جنین شدن، امروز قراره زنگ بزنن بگن، آره خودمم همینو گفتم که اگه کم بودن فریز میکنم، یعنی هیچکس با فرش مثبت نشده؟

من انجام دادم 19 تا جنین داشتم  دو بار انتقال  دادم تو مام حدود 100 تومان شد  اصلا راضی  نبودم فقط فکر چاپیدن هستند و باقی جنین ها را گفتن تو ذوب از بین رفت 

مامو گرافی / سونو سینه انجام دادم  بعدش سینه هام پر از کیست کلی عوارض داره این پروسه 

من هشتو ده زدم مثبت شد ۱۳شب وصبح‌منفی نمیدونم‌والا پناه برخدا

نزن هی تی وی اف مراقبت میخواپ بی‌خیالی میخواد به زندگی عادی برس روزمره تو داشته باش 

اصلااشتباهه‌ بیبی چک امروز از دادم جوابش عصرمیاد‌ تاعصر صدساله

چرا تا عصر چیزی نیس خودتو مشغول کن به کارهای خونه میبینی وقت زمان رفته عصر شده