2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم الان اینقدر خسته باشی ک راهکار بدم نمیتونی انجام بدی کاش نزدیک بودی برات درست می کردم

شیر ولرم کمی رو به داغی  مقداری زرد چوبه یک کوچولو فلفل سیاه مخلوطش تا حدودی دردت کم می کنه  

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ب نظرم الان اینقدر خسته باشی ک راهکار بدم نمیتونی انجام بدی کاش نزدیک بودی برات درست می کردمشیر ولرم ...

چقد خوبی شما اتفاقا الان میگفتم خدایا چقدر بی کسم کسی نیس چیزی بده دستم خوب بشم بهم برسه

گشنمه بااین همه درد فردا ناهار چجور بذارم بخورم مادرشوهرمم ک فقط طلبکاره ازم از صبح زود میخاد بیاد صدام کنه

جای غریب ن خواهری پیشمه ن مادری خیلی تنهااام😭😭😭

عزیزم اخی از چند ساعت قبل شروع پریودی مسکن بخور یا همین الان چون قبل شروعش بخوری دردت کمتر میکنه کمپ ...

از ساعت ۱۲ دارم درد میکشم الان مسکن بخورم

عزیزم فک میکنی چرا قرص نخوردم به اسهال و یبوست میندازنم زخم شقاق دارم میترسم😭

الان همه رو باهم داری؟ 🤐

همه اش به کنار ولی با اون مورد اول نمیشه توی سایت بودا؟ 

لباس تمیز دم دستت هست ؟ 😬😂

من با مورد اول کلا سمت خونه و هیچ وسیله دیگه ای نمیام فقط میرم دست دوستی به سرویس بهداشتی و روشویی میدم 😂

چقد خوبی شما اتفاقا الان میگفتم خدایا چقدر بی کسم کسی نیس چیزی بده دستم خوب بشم بهم برسهگشنمه بااین ...

الهی بگردم

خدا همراهته ان شاءالله  روزهای قشنگ هم میاد 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری