2777
2789

تازه الان میخواستم بخوابم

حدودا پنج دیقه خوابم برد

یهو با حالتی ک انگار‌هوا نیست و دارم خفه میشم ازخواب پریدم و نقس‌بهم رسید

یهو دیدم تختم به شدت داره میلرزه

اولش لرزش بالای تخت تموم شد

بعد پایین‌تخت😭😭😭

الان یهو به خودم اومدم ترسیدم

چرا باید بلرزه

تختم چوبیه فنری هم نیست

چیکارکنم

تشکمم سفته

از ترس دارم میمیرم خوابم پریده

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چیزی نیس آباژور چیزی روشن کن بخواب

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

چیزی نیس آباژور چیزی روشن کن بخواب

شاتس اوردم ازاولش روشن بود وگرنه تو تاریکی سکته میزدم

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
شاتس اوردم ازاولش روشن بود وگرنه تو تاریکی سکته میزدم

خوبه پس ی اهنگ آروم بزار و لالا کن

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

خوب تا مارو بیشتر از این زهره ترک نکردی امشب با چراغ روشن بخواب

🏡اهل گیلانم ؛ روزگارم خوش نیست.✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴کاربر این کاربری به خاطر مبارزه با بخل علمی به سرعت نور برگشت.❤️به خاطر ادای احترام به امام رضا (ع) مطالب حقوقی به شرط توان و حیات در حوالی ساعت هشت شب منتشر میشه(سعی میکنم هرروز باشه).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

خوب تا مارو بیشتر از این زهره ترک نکردی امشب با چراغ روشن بخواب

روشن بودعزیزم ازاولش

وگرنه تو تاریکی سکته میزدم

منم خیلی میترسم ولی خوابم کاملا پرید😭😭

بختکهحس کردی لرزیده

نه اولش فکرکردم دارم حس میکنم

ولی ادامه دار بود

شاید سه دیقه کاملللل لرزید

روشن بودعزیزم ازاولشوگرنه تو تاریکی سکته میزدممنم خیلی میترسم ولی خوابم کاملا پرید😭😭

خوب بشین شام ایرانی سری جدید رو ببین

هنوز ندیدم ولی میگن سوسن پرور رو اعصاب بود

🏡اهل گیلانم ؛ روزگارم خوش نیست.✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴کاربر این کاربری به خاطر مبارزه با بخل علمی به سرعت نور برگشت.❤️به خاطر ادای احترام به امام رضا (ع) مطالب حقوقی به شرط توان و حیات در حوالی ساعت هشت شب منتشر میشه(سعی میکنم هرروز باشه).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

خوب بشین شام ایرانی سری جدید رو ببینهنوز ندیدم ولی میگن سوسن پرور رو اعصاب بود

شاید باورت نشه دلیل اینک‌تا الان بیدارموندم همین سریال دیدن بود😭😂