2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بفهمه خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 34 پست
چی بگممن باشم پدرش رو جلو چشاش میارم

دیدی وقتی میخای پدر یکیو دربیاری چقد پدر خودت درمیاد یعنی میای اونو داغون کنی ولی قبلش باید خودتو اعصابتو داغون کنی 

حرف میزنند بی محلی کن درحد یه کلمه جواب بده زیاد باهاش حرف نزن فقط درحد یکی دوتا کلمه. 

غذا که می‌ریزی بشقاب اونو بذار رو میز ناهار خوری ولی خودت غذاتو زودتر از همسرت بریز بشقابتو بردار برو جلو تلویزیون بشین بخور. اگه هم گفت بیا رو میز بشین، بگو راحتم. بعدم چیزی گفت جواب نده.

شام هم براش درست نکن یه کاهویی چیزی خورد کن یکم تو ظرف بریز بقیه رو بخور اگه گفت شام کو.... بگو من که رژیمم کاهو میخورم واسه تو هم کاهو ریختم اگه میخوای همونو بخور. اگه هم نه... خودت یچی بخور. (سرد حرف بزن)

وقتی میگه فلان چیز رو بهم بده.... بگو نمیتونم دستم بنده(یه کاری پیدا کن مثلا) 

زودتر از همیشه برو بخواب بگو خسته ام.

من با همینا گلیممو از آب میکشم بیرون حالا رو شوهر شما ممکنه زیاد اثر نکنه. شوهر من که دق می‌کنه با این روش(طفلکی)😂😂 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حرف میزنند بی محلی کن درحد یه کلمه جواب بده زیاد باهاش حرف نزن فقط درحد یکی دوتا کلمه. غذا که می‌ریز ...

چقدر همسرتون با احساسه خداروشکر 

ما خیلی وقته نهارو باهم نمیخوریم شامم گاهی تنها میخورم چون دیر میاد از سرکار وقتی هم میاد اینقد خستس یه کلمه هم حرف نمیزنه غذاشو میخوره فیلم میبینه میخوابه 

فک کنم دیگ عشقی نیس بینمون ک بشه باهاش اذیتش کنم نه؟

سرسنگین ک میشم اولش محل نمبذاره ولی بعدش یهو یه شوخی مسخره میکنه ک میدونه من خندم میگیره و تمام

ببین خدا تو وجود زن ناز کردن گذاشته.تو میتونی موقعی که شوخی می‌کنه با نازبگی ازت دلخورم..اینطور بحثم نمیشه اونم چون براش ناز کردی بیشتر سمتت میاد که ناراحتیتو برطرف کنه.نمیشه زیاد بازش کرد.خودت بهتر میدونی😄

چقدر همسرتون با احساسه خداروشکر ما خیلی وقته نهارو باهم نمیخوریم شامم گاهی تنها میخورم چون دیر میاد ...

عشق خیلی وقتها کمرنگ میشه ولی هیچوقت از بین نمیره فقط ممکنه شما نبینیدش❤️ منم دو باری پیش اومد که قهر کردم چون روش منو میدونید با این مراحل هم نیومد منت کشی😁‌ منم نخواستم کم بیارم ترسیدم حالا اون قهر کنه خودم مجبور شم برم منت کشی. یه بار صداش کردم گفتم بیا بشین جلوم. اومد نشست منم شروع کردم به زار زار گریه کردن مثل بچها😂😂 گفتم چرا قهر میکنم محل نمیذاری؟دیگه دوسم نداری منو نمیخوای خب بگو عوض کنم خودمو خب تو ام بدی هایی داری ولی من بهت میگم که از اینم بهتر بشی. بعدش بحثو کشوندم به اینکه اگه زن  میخوای بگو خودم میرم برات میگیرم😥🙂 خلاصه حسابی احساساتشو جریحه دار کردم گفت ببخشید🥳🥳 

تو ام بنظرم باید دلشون نسبت به خودت به رحم بیاری