2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بفهمه خیلی ناراحتم

397 بازدید | 34 پست

قهر ک فایده نداره خب اونم زیاد توجه نمیکنه یا با یه شوخی منو میخندونه و فراموش میش 

گاهی هم خودم یادم میره باهاش حرف میزنمو بازم فراموش میش 

دلم میخاد یه کاری یه حرکتی کنم ک بفهمه خیلی خیلی ناراحتم دلم میخاد بدونم اصلا براش مهم هست ناراحتی من؟؟؟؟

قهر ک نمیرم خونه بابام چون راه غلطیه 

مثلا بزنم از خونه بیرون یک روز تمام ازم بیخبر باشه خب نمیش هم اینک باردارم هم یه پسر ۴ساله دارم 

چیکار کنم ب نظرتون اینقدر ازش ناراحتم ک خوابم نمیبره 

لطفا دلیلشو نپرسید ک چرا ناراحتم ولی تا این حد بگم جلو خانوادم خوردم کرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش سرسنگین شو اگه پرسید اون وقت دلیل ناراحتیو بگو..

سرسنگین ک میشم اولش محل نمبذاره ولی بعدش یهو یه شوخی مسخره میکنه ک میدونه من خندم میگیره و تمام

بهش ک بگم فقط گوش میده حتی رفتار زشتشو توجیح نمیکنه حتی از دلم درنمیاره مثلا بگ اره اشتباه کردم تا ا ...

اگه با مستقیم گفتن هم فایده ای نداره پس با هیچ چیز دیگه هم نمیتونی به نتیجه ای برسی 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ی روز بچه تونو بزارید خونه مادرتون...ی شام و عصرونه خوب..قبلشم بگو امروز میخوام دوتایی تنها باشیم صحبت کنیم...من عجیب ناراحتم و احساس میکنم اگر حرف نزنم بغض من و این بچه رو خفه میکنه...دوراز جون...ولی هرصحبتی کردین تهش به اشتی ختم بشه و هدفت فقط کفتن حرفات باشه

چون مردا تا از دست دادن رو نبینن به خودشون نمیان

اره ولی وقتی میرم اونجا بابام اینقد طرفدارشه مارو زوری اشتی میده نمیذاره یه کم تنبیه بشه طعم تنهایی بچشه