2777
2789
عنوان

تزریق ژل چانه

144 بازدید | 14 پست

خانومایی ک تزریق ژل انجام دادن برا چانه. یبار تزریق کردین؟ چقد ماندگاری داره؟

من میخوام قبل عید یبار تزریق کنم بگم بعد عقد اگ ترمیم خواست برم بنظرتون این هفته برم تزریق تا اخرای فروردین میمونه یا حتما باید عید برم واسه تزمیم

تا اونجا ک من میدونم ژلا حدود۶ ماه ماندگاری دارن

عزیزای‌دلم بااحترام درخواست قبول نمیکنم🙏🏽❤ ........خواهرای گلم خیلی دوستون دارم و از راه دور انرژی مثبت میفرستم براتون......💖🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا اونجا ک من میدونم ژلا حدود۶ ماه ماندگاری دارن

اخه میگن دفعه اول باید دوبار ترمیم بشه. چون جذب میشه زود 

منم‌نمیتونم تا عید دوبار تزریق کنم هزینه اش بالا میشه . موندم میشه یبار تزریق کنم 

اخه میگن دفعه اول باید دوبار ترمیم بشه. چون جذب میشه زود منم‌نمیتونم تا عید دوبار تزریق کنم هزینه اش ...

نمیدونستم اینو.. پس سری اول دوبار باید تزریق کنن

خب زنگ بزن از کلینیکی یا مطبی ک میخوای بری بپرس ببین چی میگن

بنظرم بتونی اواخر اسفند بری

عزیزای‌دلم بااحترام درخواست قبول نمیکنم🙏🏽❤ ........خواهرای گلم خیلی دوستون دارم و از راه دور انرژی مثبت میفرستم براتون......💖🖤

هزینش چن درمیاد؟

ژل لبو میدونین؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

نمیدونستم اینو.. پس سری اول دوبار باید تزریق کننخب زنگ بزن از کلینیکی یا مطبی ک میخوای بری بپرس ببین ...

پرسیدم اینجوری گفتن. گفتن دوبار باید بیای تا ماندگاری داشته باشه. منم‌نمیتوم‌دوبار برم. میگم‌حداقل یبار بزنم تا آخر فروردین نرم. نمیدونم کشی تجربه داره با یبار یکی دو ماه بمونه.اواخر اسفند مسترسم برم به دلم نشینه نتونم درست کنم 

پرسیدم اینجوری گفتن. گفتن دوبار باید بیای تا ماندگاری داشته باشه. منم‌نمیتوم‌دوبار برم. میگم‌حداقل ی ...

ای وای خیلی بده دو دل بودن🤕

همینم میتونی بپرسیا ک میخوام تا اخر فروردین مراجعه نکنم ممکنه یا نه؟

اگرم خیلیی واجب نیست برات میتوی بزاری بعده عید

من از جایی ک پرسیدم گفتن هر سی سی از ۱۸۰۰ شروع میشه تا ۳۸۰۰ برندا فرق میکنه دیگ

مرسی عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

ای وای خیلی بده دو دل بودن🤕همینم میتونی بپرسیا ک میخوام تا اخر فروردین مراجعه نکنم ممکنه یا نه؟اگرم ...

برای عید میخوام تغییر کنم . آره راست میگی باید زنگ‌بزنم بپرسم

شاید ترمیم رو همون هزینه ست مثلا من قراره برم بوتاکس کنم بهم گفت دو هفته بعدش باید بیای برای ترمیم اگه ایراد داشته باشه دکتر رفع کنه رو همون هزینه ی اولیه ست

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
شاید ترمیم رو همون هزینه ست مثلا من قراره برم بوتاکس کنم بهم گفت دو هفته بعدش باید بیای برای ترمیم ا ...

پرسیدم بوتاکس همونه ولی ژل میگن دوباره باید همون قیمت بدی دوباره

برای عید میخوام تغییر کنم . آره راست میگی باید زنگ‌بزنم بپرسم

بسلامتی گلم

اره عزیزم تموم سوالاتتو یادداشت کن همه رو بپرس، اونا مشتریو رد نمیکنن حتا اگه ۲ساعت سوال کنی جواب میدن ک بتونن جذب مشتری کنن🥰