2777
2789
عنوان

از قیافم بدم میاد تو جمع مورد تمسخر قرار میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6058 بازدید | 210 پست
مرسی 😐

ببین زیبایی واقعا سلیقه ای، شاید برای همینه که تعجب میکنی. مثلا تو چهره منو تعریف کردی ولی شاید واقعا از نظر کس دیگه زیادی بور و بی روحم.  مشکل از چهره نیست از اعتماد به نفسه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشکوب نوک کرد .‌ باید دوسه بار عمل بشه😑 کاش پول داشتم دماغمو عمل میکردم مژه میزاشتم و ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

اسی یه سئوال 

خودت رو زیاد تو آینه نگاه میکنی و یا اینکه از دیدن خودت اجتناب میکنی؟ یا هیچکدوم؟

ببین زیبایی واقعا سلیقه ای، شاید برای همینه که تعجب میکنی. مثلا تو چهره منو تعریف کردی ولی شاید واقع ...

ببین واقعیت بخایم بکیم باید یچیزی تو طرف ببینیم ک تعریف کنیم یا نه؟؟ مثلا بنظر من شاید صورت شما بی روح بوده اما هرگز زشت نبودین یا بدترکیب .. حالا صد ک طرف بیاد بگه اجتماعی باش و اعتناد بنفس داشته باس درسته مهمه اما چهره هس ک اول ب دل باید بشینه .‌.. من ن با نمکم ن زیبا نیمرخم افتضاحه

ببین واقعیت بخایم بکیم باید یچیزی تو طرف ببینیم ک تعریف کنیم یا نه؟؟ مثلا بنظر من شاید صورت شما بی ر ...

نه اتفاقا تناسب صورت مهمه،  حتما نباید یک چیز زیبا تو صورت باشه 

طرف میشناسم تک تک اجزای صورتش قشنگه ولی کنار هم خوشگل نیست، اجزا به هم نمیان.  یا برعکس،

زیاد ک نه .. گاهی میرم مویی شونه کنم ارایشی کنم خودمو نگاه میکنم ولی خب نه طولانی

یعنی از اونایی نیستی که مدام خودت رو تو آیینه چک کنی ؟ یا مثلا بترسی به سطوح شفاف نگاه کنی؟ یا مثلا شده گاهی از خونه بیرون نیای و یا فعالیت اجتماعی نداشته باشی چون فکر میکنی زشت هستی و ممکنه توست بقیه قضاوت بشی؟‌ شده تاحالا؟

نه اتفاقا تناسب صورت مهمه، حتما نباید یک چیز زیبا تو صورت باشه طرف میشناسم تک تک اجزای صورتش قشنگه ...

منظورمو شاید درست نرسوندم .. میگم طرف اصلا استاد باشه فلان مقام باشه تو عزت نفس حرف اول رو بزنه اما چهرهش پسند مردم نباشه مفت نمیرزه .. 

یعنی از اونایی نیستی که مدام خودت رو تو آیینه چک کنی ؟ یا مثلا بترسی به سطوح شفاف نگاه کنی؟ یا مثلا ...

سطوح شفاف ک نه .. ولی خب اکثرا از جمعا فراریم. کلا خیلی کم حرفم هم اینکه خجالت میمشم از ریختم ..چطور ؟چمه؟ 

منظورمو شاید درست نرسوندم .. میگم طرف اصلا استاد باشه فلان مقام باشه تو عزت نفس حرف اول رو بزنه اما ...

نه اینطوریم نیست، گفتم که سلیقه ای، از نظر یکی زشتی از نظر یکی معمولی یا حتی زیبا 

زشت واقعی به شما نمیگن عزیزم.‌صورت شما نامیزون نبود. بعضی ها واقعا مشکل صورت دارن و تو همون نگاه اول مشخصه.‌ولی شما اینطور نبودید