2777
2789

از یک ساعت که بگذره ، کلافه میشم

و توی هر جمعی بجز اعضای خانواده ، همین شکلیم

بعد از یه ساعت  دوست دارم برم یه گوشه تنها بشینم

هیچ صدایی نشنوم ، هیچکس حرف نزنه

اینطوری همه فکر میکنن من باهاشون مشکل دارم🤦🏻‍♀️

بچه‌ها شماها این شکلی نیستین؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همینطورم 

باطری اجتماعی بودنم خالی میشه ...

مییام تو اتاقم سکوت تاریکی لذت میبرم 

البته حوصله دوستامو دارم اونم تا یه تایمی 😆😆

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دونگرا و منزوی ، سعی کنید بیشتر ارتباط بگیرین بعدا به مشکل میخورید

حوصله ندارم ، به مشکل خوردم همین الانم

منم همینطورم باطری اجتماعی بودنم خالی میشه ...مییام تو اتاقم سکوت تاریکی لذت میبرم البته حوصله دوستا ...

من حوصله دوستامم ندارم بیشتر از یه ساعت ، نهایت دو ساعت

حوصله ندارم ، به مشکل خوردم همین الانم

سعی کنید حلش بکنید ، علائم افسردگیم‌ممکنه باشه ، به حستون دامن نزنید اگه دیدین از کنترلتون خارج شده و اذیت کنندس میتونید از مشاوره کمک بگیرین ، حداقل تو جمع هایی که دوست دارین بیشتر شرکت کنید از اجتماع کناره نگیرین

من کلاس شخصیت شناسی رفتم و دوره دیدماگه بین جمع دوستات هم زود خسته میشی نه طبیعی نیست دیگه چون افراد ...

ببین اگه فقط دوستای خیلی نزدیکم باشن تقریبا اوکیه

ولی اگه مثلا توی یه سری موقعیتها مثل تولدشون و دورهمی‌ها و … دوستای دیگشونم دعوت کنن ، من حوصلم سر میره.

من حوصله دوستامم ندارم بیشتر از یه ساعت ، نهایت دو ساعت

طبیعیه 

درونگرایی 

با خودت نجنگ تغییرش کلی رو خلق و خو اثر میزاره 

کسایی که برام مهمن دوست خونواده اشنا و ... دیگه منو شناختن میدونن خسته میشم فرقی هم نداره میزبان باشم یا میهمان اگه تحمل کنم بعدش سردرد میگیرم باهام کنار اومدن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ببین اگه فقط دوستای خیلی نزدیکم باشن تقریبا اوکیهولی اگه مثلا توی یه سری موقعیتها مثل تولدشون و دوره ...

تقریبا طبیعیه تو خونه اینجوری هستی؟ چون درون‌گرا هم نمیتونن زیاد جمع شلوغ باشن در حد 3یا 4 نفر 

ولی اگه خیلی گوشه گیری نه این خوب نیست چون ما یم محور داریم ی سمت درون‌گرا یک سمت برون‌گرا 

اگه آدم خیلی نزدیک محور درون‌گرا ها باشه ی اختلال اگه زیادی هم سمت برون‌گرایی باشه اینم اختلاله