2777
2789

آدم منزویی نیستم 

دوس دارم تنها زندگی کنم ولی ارتباطم با بقیرو داشته باشم 

مثلا بیان خونم برا دو سه روز یا من برم خونشون 

باهم بیرون بریم 

سرکار با اینو اون تعاملای گرمی داشته باشم 

ولی اینکه همیشه پیشم باشن خانوادرو رو نه دوس ندارم 

منم همینطور

💜                                                                                                                                                                                                                                           

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم تو سن ۱۸ تا ۲۲ سالگی شدیییید دلم میخواست تنها زمدگی کنم تا ۲۳ سالگی خونه اجاره کردم دیدم چقدررر سخته دوباره برگشتم پیش مامانم🤣 اما خونه رو تا سه سال نگهداشتم واسه تنهاییام بعدشم که ازدواج کردم پرونده خونه مجردی و بستم 

دلیل شما چیه؟من حتی اگه اذیت نشم از کسیم بازم دلم میخواد تنها باشم

تمایل به تنها زندگی کردن همیشه هم نشانه مستقل بودن نیست ، گاها نشانه افسردگی پنهان هست

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دلیل شما چیه؟من حتی اگه اذیت نشم از کسیم بازم دلم میخواد تنها باشم

ازدواج کرده بودم شوهرم فوت کرد ،برگشتم خونه پدرم 

ولی اینجا رو دوست ندارم با اینکه مشکلی ندارم ولی خونه و زندگی مستقل رو بیشتر دوست دارم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
تمایل به تنها زندگی کردن همیشه هم نشانه مستقل بودن نیست ، گاها نشانه افسردگی پنهان هست

۲۴ ساعت تنهایی رو دوس ندارم 

واقعا وحشت دارم ازش 

اتفاقا عاشق حرف زدن با آدمام 

ازدواج کرده بودم شوهرم فوت کرد ،برگشتم خونه پدرم ولی اینجا رو دوست ندارم با اینکه مشکلی ندارم ولی خو ...

خدا رحمتشون کنه 

با این گرونیا، برای خیلیا مستقل زندگی کردنم ممکن نیس ولی ایشالا به چیزی که میخواید برسید

منم تو سن ۱۸ تا ۲۲ سالگی شدیییید دلم میخواست تنها زمدگی کنم تا ۲۳ سالگی خونه اجاره کردم دیدم چقدررر ...

اره شنیدم میگن تنهایی زندگی کردن خیلی سخته 

منم شاید تنها شم دیوونه شم بعد ی مدت