2777
2789

من و مامانم نه خونه تکونی 😂نه خرید عید 

شما در چه حالین؟؟؟

تازه عیدم قراره عشقم بیاد خواستگاریم

خدایا شکرت دوستت دارم زندگیمو دوست دارم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچکاری نکردم هنوز،الان داشتم فکرمیکردم چه قیمتی باید روی شیرینی هام بذارم که هم منصفانه باشه هم ضررنکنم😐

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
هیچکاری نکردم هنوز،الان داشتم فکرمیکردم چه قیمتی باید روی شیرینی هام بذارم که هم منصفانه باشه هم ضرر ...

خیلی گرونیه کسب و کار دیگه سود نداره 

هیچ کاری نکردمذهنم خیلی درگیر تا تصمیم قطعی نگیرم نمیتونم کاری بکنمانشاالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

چرا ذهنت درگیره؟

آشپزخانه تمام شده اتاق خواب تمام شده مونده پرده و روتختیش فرشام مونده پرده های پذیرایی مونده مبل ها تمیز شدن دیوارها موندن انباری تمیز شده 

خرید هم چیزه زیادی نمخام فقط نفری یه جفت کفش برا بچه ها میخام از قبل لباس خریدم براشون استفاده نکردن هنو 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

خیلی گرونیه کسب و کار دیگه سود نداره

اصلا سودی نداره،باز پارسال عید بهتریود اوضاع فروشم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
هیچکاری نکردم هنوز،الان داشتم فکرمیکردم چه قیمتی باید روی شیرینی هام بذارم که هم منصفانه باشه هم ضرر ...

عه شما هم قنادی؟

منم قنادم منم تو قیمت گذاری هام موندم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اصلا سودی نداره،باز پارسال عید بهتریود اوضاع فروشم

اره دیگه مواد اولیش گرون 

یکمم بخوای سود بکشی گرون میشه نمیخرن 

چند میدی حالا کیلیویی؟؟