2777
2789
عنوان

نگه داری از بچه گربه

370 بازدید | 44 پست

امشب اولین شبیه که اومده خونه هنوز دو ماهش نشده 50 روزه اس خیلی کوچولوعه 

عصر آوردیم یکم میترسه چند بار خوابیده تا شب و بیدار شده الان گذاشتم تو باکسش خوابه استرس دارم نمیتونم بخوابم شب بیدار نشه بره اینور اونور 

الان من بخوابم یا بیدار بمونم 

دو بارم مقدار کم غذا خورده ولی دستشویی نکرده اصلا فقط یه بار فکر کنم جیش کرده 

توی اینستا دیدم ماساژشون میدن تا جیش کنن درسته؟

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

دستشویی مگه بلد نیست؟

خاک گذاشتی واسش دستشویی کنه یا نه

حالا بیدارشه هم شیطونی نمیکنه نترس تازه اومده استرس داره نهایت یکم برای اشنایی تو خونه گشت بزنه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته خیلی هزینه میبره زمان میخاد اخرم یهو بیفته بمیره بهش عاوت کردی نابود میشی.

نمیدونم چند سالته ولی بدون میشه عین بچت

همین الان نگرانشی عین ی مادر

اگر میشه ب ی نفر دیگه سرپرستیش بده

واقعا سخته

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
دستشویی مگه بلد نیست؟خاک گذاشتی واسش دستشویی کنه یا نهحالا بیدارشه هم شیطونی نمیکنه نترس تازه اومده ...

آره خاک داره ولی میذارم توش خاکو میخوره یه مدت تو اتاق موند اومدم دیدم خاکش گوله گوله شده و خیسه نمیدونم جیش کرده بود یا پی پی 

الان تو اتاقه پیش خودم دستشوییش نگیره نصف شب یا گرسنه نشه 

گربه ی منم چهل روز اینا داشت اوردمش 

فردا براش خاک بخر حتما باید تو خاک دسشویی کنه 

فعلا چون اشنا نیست به خونه و کوچیکه تو اتاق کنار خودت بذار بخوابه درم ببند

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

آره خاک داره ولی میذارم توش خاکو میخوره یه مدت تو اتاق موند اومدم دیدم خاکش گوله گوله شده و خیسه نمی ...

باید خاکشو تمیز کنی یه قاشقک پلاستیکی مانند از پت شاپ بخر هربار که میره تو خاکش البته زیاد تو طول روز دسشویی نمیکنه زیرو رو کن نباید خاکش کثیف بمونه مریض میشه

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

خیلی سخته خیلی هزینه میبره زمان میخاد اخرم یهو بیفته بمیره بهش عاوت کردی نابود میشی.نمیدونم چند سالت ...

آخه دوسش دارم امروز گرفتمش خیلی ناز و گوگولیه و منم خیلی تنهام گرفتم که از تنهایی دربیام اما دردسر داره از عصر درگیر غذا و دستشویی کردنشم خرجشم که به کنار کلی هزینه ویتامین و غذا و اینا شده 

دسشوییش بگیره هم خودش میره رو خاکش 

برای غذا هم نباید بیشتر از سه چهار بار غذا بدیش ظرف اب همیشه براش بذار باشه 

غذای مقوی بده غذای خشکم براش بگیر بخوره 

گربه ی منم چهل روز اینا داشت اوردمش فردا براش خاک بخر حتما باید تو خاک دسشویی کنه فعلا چون اشنا نیست ...

خاک داره میذارم توش میخوره خاکو ولی اومدم دیدم خاک گوله شده حدس زدم جیش کرده 

پس سنش خوبه گفتن 10 روزم میشه بمونه اینجا ولی من آوردمش 

باید خاکشو تمیز کنی یه قاشقک پلاستیکی مانند از پت شاپ بخر هربار که میره تو خاکش البته زیاد تو طول رو ...

تمیزش کردم 

من آشنایی ندارم به دستشویی کردنش ولی دیدم خاک گوله گوله شده نمیدونم مدفوع بود یا جیش اونم جمعش کردم 

بچه گربه زیاد دستشویی نمیکنه یعنی ؟

خاک داره میذارم توش میخوره خاکو ولی اومدم دیدم خاک گوله شده حدس زدم جیش کرده پس سنش خوبه گفتن 10 روز ...

اره جیش کرده 

سنش اره هرچند تا سه ماهگی باید پیش مادرشون باشن شیر بخورن  

من گربمو جلوی یه سوپری پیدا کردم که تو کارتن گذاشته بودن انقدر اب و غذا نداده بودن بهش مدفوعش تو روده هاش خشک شده بود شکمش وحشتناک از دو طرف باد کرده بود همون شب بردمش دامپزشکی دکتر گفت به موقع اوردی وگرنه چیزی تا مردنش نمونده بود

دسشوییش بگیره هم خودش میره رو خاکش برای غذا هم نباید بیشتر از سه چهار بار غذا بدیش ظرف اب همیشه براش ...

والا خاکو میخوره نمیدونم چرا از کلینیک پرسیدم میگه از استرسه طبیعیه 

غذا خشک گفتن هنوز نده فقط سینه مرغ تا چند روز بخوره اونم یه ذره میخوره آبم نخورده تا حالا 

تمیزش کردم من آشنایی ندارم به دستشویی کردنش ولی دیدم خاک گوله گوله شده نمیدونم مدفوع بود یا جیش اونم ...

ببین اصلا نباید نگرانش باشی اون دیگه یادگرفته تو خاکش دسشویی کنه گربه برخلاف سگ از همون اول بلده کارشو کجا بکنه 

نه ربطی به بزرگی و کوچیکی نداره اب و غذا زیاد بخوره در وعده های زیاد دسشویی رفتنشم زیاد میشه