سلام وقت همگی بخیر.من قبلنا خیلی از صابون یا شامپو بچه واسه شستن صورتم استفاده میکردم باور کنید این شامپو بچه هم صورتم رو خشک خشک میکرد تا اینکه یه خانومی تو یه سایتی گفتش از سدر بجای صابون یا شامپو واسه صورتتون استفاده کنید منم رفتم عطاری سدر گرفتم الان دارم استفاده میکنم عالیه پوستم رو تمیز تمیز میکنه شیمیایی هم نیست گیاهیه خیالم هم راحته اصلا پوست رو خشک نمیکنه پوست رو شفاف و قشنگ میکنه .حالا من همیشه شبها به اندازه نصف قاشق غذا خوری از سدر رو با کمی آب قاطی میکنم یعنی حالت ماست شکل باشه دیگه نه شل باشه نه سفت به صورتم میزنم بعد از ۳ دقیقه صورتم رو میشورم
تازه حتی اگه آرایش داشته باشم اول صورتم رو با پنبه و وازلین پاک میکنم تو رو خدا نگین وازلین بده بقرآن از هر شیر پاکنی بهتر عمل میکنه سخترین آرایش چشم و صورت و پاک میکنه.
بچه ها یه چیزی بگم مثلا وقتی که صورتتون رو با وازلین پاک میکنید همه پنبه رو به همه جا نزنید سعی کنید آرایش چشم رو جدا پاک کنید و آرایش صورتتون رو با پنبه جدا پاک کنید اینجا موقع شستن دچار دردسر نمیشید.
بعد از پاک کردن صورت با وازلین الان نوبت گذاشتن خمیر سدر هستش که آماده کردین اونو به صورتتون بزنید و قشنگ آروم صورتتون باهاش ماساژ بدین بعد از ۳دقیقه بشورید ببنید چقدر صورتتون تمیز میکنه .باور کنید تمام شامپو و صابون رو میذارید کنار و از سدر فقط استفاده میکنید.
اینو بگم این سدر برای پوستهای چرب هم عالییییه .
پوست من هم خشکه بقرآن دیگه راحت شدم واقعا برای من سدر حکم یک معجززززه رو داشت.
بچه هاتو رو خدا اگه از این تجربه من نتیجه گرفتین به نزدیکان و دوستانتون بگید اونا هم استفاده کنن.من و خانوادم رواز دعای خیرتون محروم نکنید .موفق باشید