2777
2789
عنوان

شوهرمو سیلی زدم گریه کرد 🤦🏻‍♀️

11113 بازدید | 146 پست

بهم گف با چایی شیرینی میچسپه 

گفتم پس پاشو واسم میوه بیار منم چایی واست بزارم 

گف وقتی پابشم ک دیگه خودم چایی رو میزارم 

بعد خاست پاشه بره چایی بزاره گف عجب زنی گرفتم تنبللل 

منم ی سیلی زدم بهش دیدم رف تو خودش...  بعد دیدم چشاش اشکی شد. البته نمیخاست من بفهمم چون هی سرشو میاورد پایین 

بعد گفتم چته گف از شوق و خوشحالی ک تورو دارمت اشکم اومد😐😐😐 قسمش دادم ک بگه ناراحت شده گف نه فقط از خوشحالی اینکه دارمت اشکم اومد 

گف اصلا سیلی زدنت مهم نیس هرچی میخای بزن

شما باور میکنید ....؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه گناهی مرتکب شدم اومدم این تاپیک

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍                        

اگه ما رو سیلی نمیزنی بگیم کارت احمقانه بود 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چه گناهی مرتکب شدم اومدم این تاپیک

نماز نخوندی😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...