2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما رفتیم یزد،دکتر گفت اسپرم شوهرت بشدت ضعیفه و حتی با لقاح مصنوعی امکان بارداری نیست و فلان،الان دوتا اسپرماش پیشمن،بزرگه داره دوش میگیره کوجیکه از رو بالش غلتیده رو فرش😅😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

حرف دکتر ول کن،خدا بخواد میشه

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

هم حرفات قشنگه هم امضات ♥️

🥹🫶

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

مگه چخبره انقد زود بابا یکم صبر کنن 😐😐😐حالا یه دکتر یه حرفی پرونده😐

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
ما رفتیم یزد،دکتر گفت اسپرم شوهرت بشدت ضعیفه و حتی با لقاح مصنوعی امکان بارداری نیست و فلان،الان دوت ...

ای جان خداحفظشون کنه😍

یعنی طبیعی باردار شدی؟

کی بشه منم به بقیه امید بدم💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

توکل به خدا 

به حرف دکتر اعتنا نکنه بهش بگو هنوز زوده برای ناامید شدن خیلی وقت برا بچه دار شدن داره اگه اگه اگه از راه طبیعی نتونه بچه دار بشه ته تهش اینهمه راه بارداری هست

ای وی اف...ای یو ای ...و  .......

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

دکتر این حرف و به شوهره خواهرم زد بهشون گفت تقریبا اسپرم صفره بره به فکر اسپرم اهدایی باشن....بعد اینا رفتن پیش طب سنتی...شوهرش زالو درمانی کرد برای تقویت اسپرم و یه سری قرص های تقویتی....بعد چند ماه خواهرم باردارشد

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

به قول مامانم بهش بگو نه تو پیری نه خدا حسوده توکل داشته باش هیچ چیزی پیش خدا بعید نیس فقط توکل کن تازه اول راهی خدا بنده هاشو هزاااار جور امتحان می کنه تا ایمان و صبرشونو بسنجه

بگو امید شوهرت الان تویی حال اون هزار برابر بیشتر بده باید پشتش باشی