2777
2789

اگر واقعا دلش بچه میخواد جدا شه 

چون من همه راه امتحان کردم نمیششششه 

حتی ای وی اف هم نمیشه فقط امید الکی میدن میگن میشه 

تو هم بهش امید الکی نده تا با جون و سلامت جسم و سلامت روانش بازی نشه 

الان راهش انتخاب کنه بهتره تا پس فردا مث من زیر عمل و هر بار منفی شدن ازمایش هم کلی درد جسمی بگیره و افسرده بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میدونم سخته ولی به خواهرت بگو خدا بخواد میشه من یه دوستی دارم که وقتی شوهرش آزمایش داده گفتن هیچ وقت بچه دار نمیشه وحتی دوستم میتونه به خاطر این مشکل طلاق ازش بگیره ولی میگه توکلم به خدا بود هر سال کربلا میرفتن بعد توسل و لطف خدا الان بعد مدت ها حامله شده و شوهرش خوب شده خدا بخواد هر غیر ممکنی ممکن میشه

چن موردی اینجا هستن دوماه بعد ازدواج بچه دار شدن جداشدن بچه آواره شد البته دور از زندگی اینا

خوب چه ربطی داره.

بعد یک ماه ازدواج زن و شوهر نمیرند ببینند سالمند.معمولا صبر میکنند اگر بچه دار نشدند میرند چکاپ

یک ماه بعد عروسی رفتند دکتر.یک کم عجیبه.چرا اخه؟

عجیب تر اینجاست که همین امروز رفتن چکاب و همین امروزم دکتر گفته شوهرش نمیتونه بچه دار بشه نمیدونم کی آزمایش داد کی جواب رسید کی دکتر دید 😑😑😑

۱۹ سالشه

یک ماهه ازدواج کرده

زود رفته دکتر گفته شوهرش مشکل داره؟!

اصلا بذاره شاید حامله بود سر یک ماه که چیزی معلوم نیست، چقدر عجولا قریبا

.                                                                  
خوب چه ربطی داره.بعد یک ماه ازدواج زن و شوهر نمیرند ببینند سالمند.معمولا صبر میکنند اگر بچه دار نشدن ...

باشه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...