2777
2789

ارومش کنم تاز یک ماهه که ازدواج کرده ولی عاشق بچه است امروز زن و شوهر رفتن دکتر چکاب کامل انجام دادن گفته شوهرت نمیتونه بچه دار بشه خودت سالمی اینقدر گریه میکنه چجوری ارومش کنم برادر شوهرش هم ده سال که ازدواج کرد ولی بچه دار نشدن اینم اینجوری بهش گفتم هزار جور راهه تو فقط حرف دکتر باور کردی بازم حرف خودشو می‌زنه گریه میکنه به کسی هم نگفتن فقط به من گفته

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط یکماه؟ما پنج سال میگذره هنوز میگیم زوده وااا 

بعدم علم پیشرفت کرده گریه نداره 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
یک ماه بعد عروسی رفتند دکتر.یک کم عجیبه.چرا اخه؟

چن موردی اینجا هستن دوماه بعد ازدواج بچه دار شدن جداشدن بچه آواره شد البته دور از زندگی اینا

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

دوستم به شوهرش و برادرشوهر دوقلوش گفته بودن که بچه دار نمیشین تا آخر عمر....

جاریش طلاق گرفت رفت

دوستم موند و زندگی کرد

الان دوتا گل پسرناز دارن😍

حرف دکترا همیشه هم قطعا درست نیست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....