2777
2789
عنوان

به زن بابام شیرینی ندادم😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 3484 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نکردم چون انسان نیست🤭شوخی کردم ولی جدی از عمد تعارف نکردم یکم برای خودش و بابام فقط بزارم تو یخچ ...

چی بگم..ادما همینن مثل تو

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️‍🩹

عذر میخام من این پستمو پس میگیرم و از شما استارتر عزیز تقاضای عفو دارم چون اون تاپیکی که زن بابات ما ...

واقعا من هر روز از دست این حرصیم

ولی بخاطر بابام دلم نمیاد

دلم نمیخواد زندگیشون خراب شه گر چه هر روز قهرن و اعصاب‌خوردی دارن چون زن بابام خیلی بچه و احمقه البته منم دلم نمیخواد اتیشش زیاد کنم ابروداری میکنم بابامم چون روش نمیشه تو ۵۰ و خورده ای سالگی سر زبونا بیفته مدارا میکنه

من مادرم خون دل خورد یک خونه ی خیلی بزرگ تو روستامون ساخت برای تفریح البته یک اتاق اون خونه موند که الان تموم شد کارش

من میسوزم اتیش میگیرم که از موقعی که مادرم فوت شده شاید بابام دو سه بار خواهرام برده باشه روستا زن بابام‌نمیزاره بهونه میگیره

ولی ماهی ۲ یا ۳ بار برده زن بابامو اونجا😄😄

زن بابام بقدری پروعه یکبار دعوای بزرگی پیش اومد با بابام از اونور با خواهرامم لج  افتادع بود مخصوصا با خودم 

میگفت من میرم خونه ی فلان جام میمونم بابات اخر هفته ها بیاد پیش من بقیش پیش شما باشه

من‌چشمام دوتا شد میخواستم بگم کی شد خونه ی تو هوووف بخدا میگم‌پس تو به چه دردی میخوری فکر کردی یک معشوقه جوان ناز هستی خیلی خوبی و مستقل مثل عروسک بزارنت اونجا  سیاه خانم مبادا چروکیده بشی😁😁😁

بیین این قبل ازدواجش میگفت من دارم میام کلفتی کنم من نوکرم اصلا خودش میگفت بخدا تا بگیرنش فقط 

حالا الانش رو ببین مثل ملکه ها زندگی میکنه

هر چند روز یکبارم زیر ناهار میزنه درست نمیکنه خواهرامم روشون نمیشه چیزی بگن هی امار به من میدن هی اعتراض پیش من میکنن منم حرصی میشم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من میفهممت تا تاپیکتو دیدم یاد اون سسگ افتادم الهی خیر نبینهمیرفتیم حموم درجه آبگرم کنو یخ میکرد فلک ...

واقعا چطور یک ادم اینقدر بدجنسه اینم خیلی دلش سیاهه خیلی مخصوصا وقتی لج بیوفته

من گاهی به خودم میگم تو مادر نیستی درست تو اصلا زن بابایی درست ولی انسان که هستی اونم نیستی؟ چی میشه مثل ادم رفتار کنی واقعا

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

واقعا چطور یک ادم اینقدر بدجنسه اینم خیلی دلش سیاهه خیلی مخصوصا وقتی لج بیوفتهمن گاهی به خودم میگم ت ...

تو هم بدجنسی 😶

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

تو هم بدجنسی 😶

حالا یک شیرینی بهش ندادم شدم بدجنس

اصلا بهتر بدجنس باشه ادم خر و نوکر زن بابا نباشه مگه من خرم برای این دل بسوزونم این دلش تاحالا یکبار برای من سوخته مگه😏

اصلا همین خانم من بخدا ناهار نخوردم گفتم دارم میام اونجا بخورم 

بعد دیدم اصلا ناهار نداشتن بابام رفته اش امادع خریده همه هم ناهار خوردن ولی برای منم نزدیک دو کاسه ای گذاشته بودن

بعد زن بابام دیده من دارم میام گفتم ناهار میخوام بخورم بعد خودش گفت اش هست

تا اومدم دیدم داره میخورتشون اشا رو همه رو خورد دید من قراره بخورم

اخه من برای چی این دل بسوزونم وقتی گاوه خجالتم نمیکشه

اول گفتم شاید خودش نخورده بود بعد دیدم اتفاقا دوبار ناهار خورده اینم سومین بارش بود😏

واقعا من هر روز از دست این حرصیمولی بخاطر بابام دلم نمیاددلم نمیخواد زندگیشون خراب شه گر چه هر روز ق ...

عزیزم اینا رو ول کن حالا

بنظرم شما به شدت دچار آشفتگی ذهنی شدی

علت اصلیشم فوت مادر هست 

منم پدرم فوت کرده 19سالم بود به کلی سلامت عقلیم دچار مشکل شده بود تو خیابون دنبال بابام میگشتم!! 

ولی شما ماشالله دختر عاقل و باعرضه ای هستی 

خونسردی تو حفظ کن تونستی یوگا کار کن

به خدا پناه ببر به مکان های عبادی برو مسجد، امامزاده، کلیسا اصن به راست و دروغ این چیزا کا. نداشته باش برو فقط خلوت کن انرژی مثبت بگیر

پدرتون نباید ازدواج میکرد وقتی چن تا دختر داره

یا حداقل اینطور ازدواجی نمیکرد.... 

بسیار برات ناراحت شدم

از صمیم قلب دستاتو میفشارم و برات آرزوی آرامش میکنم❤️

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
عزیزم اینا رو ول کن حالابنظرم شما به شدت دچار آشفتگی ذهنی شدیعلت اصلیشم فوت مادر هست منم پدرم فوت کر ...

قربونت برم مرسی عزیزم

من قبلا دختری بودم اصلا کسی عصبانیم رو نمیدید اصلا استرسی نبودم همیشه خونسرد الان همش در حالت عصبانیت و حرص خوردنم همش فکر و خیال میکنم همش استرس میگیرم

حداقل به پدرت بگو نصف داراییش رو بزنه به نام بچه هاش، چون با مهریه اش میتونه اموال باباتو بالا بکشه ...

من چیزی به اسم بابام نیست جز ماشینش

همع چیز به اسم مادرم بوده خداروشکر

خدا رو هزار مرتبه شکر مادرم خیلی عاقل بود حداقل از بابت ارث و میراث خیالمون راحت هست

گرچه زن بابام نمیدونه همه چی به اسم مامانم بوده