2777
2789
تمام کامنتایی که توی این پست می‌بینید تجربه ستجربه ادما زورش از نهی و امر و چیزی که توی کتابا اومده ...

هر چیزی میتونه باشه،واسط قرار دادن شهدا،واسطه قرار دادن امام ها،،من خودم دیوانه وار عاشق حضرت علی(ع)هستم جوری که وقتی باهاش حرف میزنم باهاش میگم بابا علی 

ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت،جایت،همیشه در دل من درد می کند❤️‍🩹💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قل إنما أنا بشر مثلکم (سوره کهف آیه 110 - سوره فصلت آیه 6) بگو من فقط بشری مثل شما هستمدر حقیقت آنها ...

در مذهب شیعه توسل رایج هست وهابی و ی هودی و غیر شیعه به توسل اعتقاد ندارن  در قرآن آیات زیادی درباره توسل هست ولی اونایی که باید قبول کنن چشم و گوششون بسته هست 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
اینجا کسی با بقیه دعوا نداره عنوان تاپیک مشخص هست و درسته تبادل نظر و عمومی هست ولی هر حرفی رو نبای ...

کجا من بکسی توهین کردم؟؟ مطمین باش  اطلاعاتم اونقد کامل هست با اطمینان نظریو بگم وپاش بایستم ....به توسل معتقدم که بخدا توسل کردم بارها ونتیجه گرفتم....این نظر منحرفانه بود؟؟؟ انحرافو کجا میبره  ؟؟؟ سمت خدا  یعنی انحراف؟؟؟ گفتم شهدا تاج سرن  اما  از خدا بزرگترن ایا ؟؟؟  اینکه میگید خیلیا حاجت گرفتن  من به راستو غلطش کار ندارم باشمام حوصله بحث ندارم ...توسل  توشیعه هست بله اما خیلی جاها دیدم به چشم  به شکل کاملا گریه اوری  به خرافات آغشته شده...از نوع ادبیات شما اصلا خوشم نیومد  خوشحال میشم  دیگه باشما همکلام نشم

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

عزیزم میشه برام منم نذر کنیدخودم انجام میدم

سلام اسم همتون رو نوشتم چشم الهی حاجت روا باشید به نیت همتون چهل روز سوره واقعه میخونم هدیه به ائمه و شهدا 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
اینجا کسی با بقیه دعوا نداره عنوان تاپیک مشخص هست و درسته تبادل نظر و عمومی هست ولی هر حرفی رو نبای ...

یه جا خوندم که بحث همین توسل به شهید ابراهیم هادی بود یه دختری نوشته بود که من فقط به اون نوشته برخورد کرده بود که توسل به شهید همه کرده بودن اون فقط یه صلوات فرستاده بود و گفته بود که حرفاتون الکیه و اینجور حرفا شب شهید ابراهیم هادی آمد تو خوابش بخاطر اون یه صلوات که فرستاده بود براش تشکر کرد و اون دختر وقتی از خواب بیدار شد متحل شد از اون به بعد طرفدار پر پاقرص شهید شد

ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت،جایت،همیشه در دل من درد می کند❤️‍🩹💚

کجا من بکسی توهین کردم؟؟ مطمین باش اطلاعاتم اونقد کامل هست با اطمینان نظریو بگم وپاش بایستم ....به ...

مهم نیست ادبیات بنده رو پسند کنید یا نه  .ادبیات شما هم گویای همه چیز هست مهم اینه به بقیه احترام بذارید تاپیک بقیه رو خراب نکنید .خدا هدایتتون کنه .موفق باشید 

سلام اسم همتون رو نوشتم چشم الهی حاجت روا باشید به نیت همتون چهل روز سوره واقعه میخونم هدیه به ائمه ...

ممنون عزیزم،اینجوری ما رو شرمنده میکنید

۴۰ سوره واقعه رو هدیه به شهید ابراهیم هادی میخونید؟

مهم نیست ادبیات بنده رو پسند کنید یا نه .ادبیات شما هم گویای همه چیز هست مهم اینه به بقیه احترام بذ ...

شماروهم هدایت کنه انشاالله

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

سلام خانم ها میشه جواب سوال منم بدینشهید ابراهیم هادی چجوری معروف شده ؟و چجوری حاججتمو ازشون بگیرم؟� ...

سلام کتاب سلام بر ابراهیم درباره ایشون هست دانلودش مجازه بخونید رو اسم کاربریم بزنید دستور نذر و توسل میاد .تاپیک اولم هم پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی کاربرهای سایت هست شکر خدا خیلی ها حاجت محال گرفتن الهی شماهم حاجت روا باشی