2777
2789
عنوان

حالم از خودم و اندامم بهم میخوره

491 بازدید | 28 پست

هیچوقت فکر نمی‌کردم این فکر به ذهنم برسه. من همیشه آدم با اعتماد به نفسی هستم و هیچوقت خودمو به خاطر ظاهر خجالتی و محدود نکردم. اما الان دو سالیه کنکور میخونم و با اضافه کردن یازدهم میشه سه سال و سه ساله که اضافه وزنیم رفته بالا و حالا افتضاحم. می‌دونم درسم واجب تره، می‌دونم بعدش کلی فرصت دارم کم کنم و به خودم برسم اما الان ته دلم خیلی اذیت میشم. روزانه فقط نیم ساعت ورزش رو دارم اما خیلی غذا میخورم چون درس خوندن انرژیمو میگیره. تو این سه سال خیلی رژیم ها گرفتم که کم کنم اما اعصابم به شدت بد شده چون با درس یه جا جواب نمی‌ده. 

حالا هفته پیش یه جا رقصیده بودیم که فیلم گرفته بودن، همه دختر خاله ها و دختر دایی هام خوش اندام و لاغر. اون وسط طول و عرض من یکی بود:))😂 واقعا قلبم یه جوری شد و از خودم بدم اومد 

این کاربری دست چندین نفر است.

حواست رو درست باشه 

باشگاه میری بعدا درست میشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993                                                        ناشناسم                    من شک دارم به شادیای شما 🗣               اگ از کشمش تو غذا و شکر رو حلیم  خوشت میاد   ناموسا ریپ نزن اصلا نمیخوام باهات حرف بزنم مرسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اتفاقا سلامتیت و اعتماد به نفست اندازه درست واجبه ..معدت هر روز گشاد بشه دیگه نمیتونی جمعش کنی ....دکتر تغذیه برو نسبت به شرایط درسیت ماهی فقط یک تا دو کیلو کم کنی ‌که بهت فشار نیاد .

من چندتاراهکارکه خودم امتحان کردم دارم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

باشگاه برو

خواهر وسط این درس خوندن چطور برای رفت آمد و خود باشگاه وقت بزارم؟ تابستون دو سال پیش میرفتم بدنم له له میشد. کلی هم وقت میبرد رفت و برگشت.

عزیزم اتفاقا سلامتیت و اعتماد به نفست اندازه درست واجبه ..معدت هر روز گشاد بشه دیگه نمیتونی جمعش کنی ...

یه بار دکتر تغذیه رفتم البته زمانی که نهم میخوندم. یه برنامه میداد که توش غذاها مشخص بود. کلی غذا میچید توش و خیلی هم سنگین بود و خیلی اذیت میشدم اون زمان. مامانم خسته شده بود از بس هر روز غذا جدید میپخت 

یه روز می‌نوشت اش شامش می‌نوشت کته ناهار بعدش می‌نوشت ماهی..

اینجوری یه ماه نکشید گذاشتم کنار  . خودم یه زمان رژیم گرفتم، وقتی که بعد کنکور اولم بود و درس نمیخوندم. تو دو ماه هشت کیلو کم کردم و راضی هم بودم. اما بعدش که افتادم رو دور درس خوندن دوباره نشد بگیرم. اعصابم خورد میشد، هی هوس میکردم و سرم گیج می‌رفت