2777
2789
عنوان

تنها مشکل منو و نامزدم

483 بازدید | 20 پست

بچه ها من نامزدمم خیلی دوس دارم خیلی مهربون و‌مودبه  و بهم احترام میذاره، زبونم سرش درازه، تنها مشکلی ک داریم اهل ابراز علاقه نیست (عشقم قلبم و اینا صدام میزنه) ولی هیچوقت نمیگه دلم برات تنگ شده یا چشات خوشگله یا چه قشنگ حرف میزنی(بجز یکی دوبار) زیاد ازم تعریف نمیکنه، درصورتی ک دوستم داره خودم متوجه میشم ولی مثلا من قبلا با پسرای دیگ حزف زده بودم دم ب دقیقه در حال گفتن حرفای عاشقونه بودن

به نظر می‌رسه که یک تفاوت عمده در نحوه‌ی ابراز احساسات بین شما دو نفر وجود داره. شاید برای تو این نوع ابراز علاقه خیلی مهمه و باعث می‌شه که احساس کنی رابطه‌ات پر از شور و هیجان هست، اما شاید برای نامزدت به نوع دیگری از نشان دادن علاقه راحت‌تر باشه، مثل کارهای مهربانانه، توجه کردن به نیازهای تو، یا رفتارهای محترمانه.

اینکه همیشه از طرف کسی که دوستش داری، کلمات عاشقانه بشنوی یا احساساتش رو بیان کنه، خیلی طبیعیه که بخوای همچین چیزی رو تجربه کنی. اما باید بدونی که هر کسی به شیوه‌ی خودش علاقه‌اش رو نشون می‌ده. ممکنه برای نامزدت راحت‌تر باشه که علاقه‌ش رو از طریق کارهایی که برات انجام می‌ده یا رفتارهایش نشون بده، نه لزوماً با کلمات.

این تفاوت‌ها معمولاً به شخصیت و شیوه‌ی ابراز احساسات هر فرد برمی‌گرده. البته این نمی‌تونه به این معنا باشه که نامزدت تو رو کمتر دوست داره یا برایت احترام قائل نیست. شاید به خاطر تربیت یا تجربه‌های گذشته‌اش، راحت‌تر می‌تونه رفتارهای محبت‌آمیز رو نشون بده و این خیلی هم خوبه!

اگر این موضوع برای تو مهمه و می‌خوای که بیشتر از احساساتش بشنوی، می‌تونی به آرامی باهاش صحبت کنی. بهش بگو که این نوع ابراز علاقه برای تو خیلی معنی داره و برات مهمه که گاهی از این نوع کلمات بشنوی، بدون اینکه احساس کنه تحت فشار هست. شاید با کمی گفتگو و توضیح دادن، بتونید به یک نقطه مشترک برسید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر می‌رسه که یک تفاوت عمده در نحوه‌ی ابراز احساسات بین شما دو نفر وجود داره. شاید برای تو این نو ...

خدایی اینارو برا همین تاپیک تایپ کردی؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
به نظر می‌رسه که یک تفاوت عمده در نحوه‌ی ابراز احساسات بین شما دو نفر وجود داره. شاید برای تو این نو ...

سابقه شکست داره ، میگه ب زن اولم خیلی محبت نشون میدادم سواستفاده کرد و ترکم کرد، قربونت برم ک انقد خوب راهنمایی کردی دمتگرم خواهر

سابقه شکست داره ، میگه ب زن اولم خیلی محبت نشون میدادم سواستفاده کرد و ترکم کرد، قربونت برم ک انقد خ ...

ضربه خورده ميترسه از دستت بده و دوياره تكرار شه

شوهر من بسيار بسيار واسه خواهرش خرج كرد 

و در اخر خواهرش چنان كاري باهاش كرد كه نگو و نپرس

و بعد اون به سختي خرج ميكنه 

چون توي ذهنش نشسته كه زياد خرج كني اخر سر ضربه ميخوري 

بايد اعتمادشو جلب كني