2777
2789
عنوان

پیج کلاهبرداری تو اینستاگرام بلاکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 98 پست
راحت میتونم بگم هییییچ پیچ معتبری تو اینستا نیست تمام فروشگاهاش دزدننن تاکید میکنما حتی یک نفرم اونج ...

من دو تا لباس از باسلام سفارش دارم...

جنس بنجول برام فرستادن...

هر چقدر زدم ناراضی ام که پولمو بهم برگردونن...

کارشناس اصلا قبول نکرد😐

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله فقط تویی که داری سالم اینجا فعالیت میکنی

صد در صد خودتم یکی از اونایی که پیج میزنی عکسای مردم رو میزاری تو پیجت که بگی کالا داری ولی در عملا هیچی پشتش نیست و بعد از واریزی بلاک

باسلام رو نشنیدی ؟ پس خیلی آدم جالب و عجیبی هستی چون بعد از دیجیکالا بزرگترین مارکت پلیس ایران باسلامه

اتفاقا دیجی کالا تا یک هفته فرصت مرجوعی داره و قبول میکنه

اخه میدونی من قبلا میخواستم بخرم از دیجی کالا یه سریا تو نظرات گفته بودن برا ما فرستادن فیک بوده چون باز کرده بودیم مرجوع نکردن منم ترسیدم حضوری خریدم گوشی البته اختلاف قیمتی هم نداشت ۳ تومن با بیرون تفاوت داشت

اخه میدونی من قبلا میخواستم بخرم از دیجی کالا یه سریا تو نظرات گفته بودن برا ما فرستادن فیک بوده چون ...

احتمالش ک هس ولی خب دیجی کالا یجور دلال و واسطه هس خودش چیزیو نمیفرسته 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

خرید اینترنتی فققققط از درگاهش خرید کنید به هییییچ وجه کارت به کارت نکنیییید

افرین بهت این یه نکته عالی بود ولی درگاه هم باید به اسم خودش یا فروشگاهش باشه نماد اعتماد خیلی مهمه چون کسی که نماد داره پدرشو درمیارن نمیزارن قصر در بره 

بازم بازم تاکید میکنم از مارکت پلیس ها خریداری کنید مثل دیجیکالا یا باسلام که پول شما را امانت نگه میداره و به فروشنده نمیده تا محصول دست شما برسه اگه اعلام کنید مشکل داشت پول فروشنده رو نمیده و بهت پس میده 

گوشی از دیجی کالا خریدن به نظرم خوب نیست اگه فیک بهت بدن دیگه نمیتونی پسش بدی اینو تو نظرات یه سری ک ...

مطمئنم شما یکبارم از دیجیکالا گوشی یا انجور چیزا نخریدی چون تخصص اصلی دیجیکالا اصلا گوشیه اولین چیزی هم که سال هشتاد و خورده ای فروخته موقع تاسیس گوشی بوده اونا کارشناس های خبره اینجور چیزا رو دارن 

من گوشی پنجاه تومنیمو  یه لپتاپ تلویزیون خونمون همشو از دیجیکالا خرید کردیم اینایی که پشت دیجیکالا بد میگن یا شوهرشون مغازه داره یا خودشون پیج اینستای فیک دارن میخان به مردم قالب کنن

دیجیکالا یک ماه برای دیجی پلاس امکان بازگشت داره اگه فیک باشه که قطعا مرجوع میشه