2777
2789
عنوان

نبود علاقه در نامزد عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5852 بازدید | 173 پست
عزیزم ببخشید نظرتون در مورد این محبت نکردناش چیه؟ ینی قطعا دوسم نداره؟ واقعا موندم چرا یهو محبتش به ...

دقیقا از کی به محبت هاش کم رنگ شده 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو چقدر شبیه منی دختر منم همین طوریم خودمو خیلی پایین میگیرم و کم میدونم لعنت به پول

مشکل پول نیس مشکل از درونمونه سعی کن قبل از اینکه ازدواج کنی خودتو دوست داشته باشی 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
خدا یه دری به روت باز کنه عزیزم خیلی سخته خیلی . طلاق تو فرهنگ ما سخته

عزیزم حرف مردم مهم نیس دوسال بازندگیمبازی کرد باحساساتم

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

چرا همچین کاری کرد؟؟

نمیدونم واقعا خودش هم شاید نمیدونه که چیسد. فقط میدونم خواهراش نظرشو عوض کردن و منو از چشمش انداختن 

چون احساس بی کسی می کنید و زندگی را باهاش ادامه می دید سعی کن دیدت را نسبت به زندگی عوض کنی

اره اونقدراسیب دیدم اینطوری شدم 

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

عزیزم حرف مردم مهم نیس دوسال بازندگیمبازی کرد باحساساتم

بسپر به خدا . هیچ برگی بی اذن خدا زمین نمیفته ساید اگه میرفتی ازش بچه دار میشدی وضع خیلی بد میشد

دقیقا از کی به محبت هاش کم رنگ شده

از همون شب جشن. یکی از اعضای خانوادش یواشکی بهم گفت اون شب بعد جشن خواهراش میگفتن چرا نزاشتی ما بیایم پسند کنیم . میگن پسره بخاطر دخالت خواهراش تا این سن مونده . متاسفانه دیر فهمیدم 

از همون شب جشن. یکی از اعضای خانوادش یواشکی بهم گفت اون شب بعد جشن خواهراش میگفتن چرا نزاشتی ما بیای ...

خب هرچه سریع تر تمام کنی 

فکرت راحت تر هستش 

عطایش را به لقایش ببخش 

خانم معلم 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

اخه زنگ میزنم بیاد مشکلات رو حل کنیم توهین میکنه مثل آدم حرف نمیزنه. اصلا با منطق جلو نمیره

ببین عزیزم این آقا 38 سالشه خیره سرش 

وقتی نمیتونه حتی صحبت کنه مشکلات حل بشه 

به نظرم الان جدی فکراتو بکن 

بحث زندگیته جونیته 

ادمی ک تا الان پخته نشده پیرت میکنه عوضم نمیشه 

همچنان اُمید سرمایه حیات ماست 🌱