2777
2789
عنوان

نبود علاقه در نامزد عقدیم

5852 بازدید | 173 پست

با اینکه یک ماهه سر چیزای الکی بهانه میاره و قهر و توهین میکنه ولی من بازم دلم براش تنگ میشه. وقتی که تنها می‌شدیم نه محبت کلامی داشت نه نوازش . هی بهش میگفتم محبت کن ولی هیچ کاری نمی‌کرد. نمیدونم چرا اصلا باهام ازدواج کرد وقتی قرار بود ول کنه بره. بخاطرش خواستگارامو رد کرد کاش حرفاشو باور نمیکردم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بنظرم بیشتر فکرکن با عقلت نه قلبت 

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا خیلی خودش ادم تاپیه؟ازت سرتره یا چی؟

هر دو معلمیم ولی اون خیلی پولداره. ۳۸ سالشه منم ۲۶ . قیافش معمولیه 

ی چیزبگم خواهرانه نمونی بدترشه اگ میتونی بمونودرستش کن

اخه زنگ میزنم بیاد مشکلات رو حل کنیم توهین میکنه مثل آدم حرف نمیزنه.  اصلا با منطق جلو نمیره

مگه مجبورش کردن بیاد تورو بگیره؟

همینو میگم بخدا هی بهش گفتم خانوادم میخوان منو به  یکی از فامیلامون بدن گفت اگه باهام ازدواج نکنی با هیشکی ازدواج نمیکنم