2777
2789

عزیزان کسی میدونه قند خون وقتی چند باشه قرص شروع میشه؟

یا چند باشه انسولین شروغ میشه؟

ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه♥♥♥🌱🌱

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۹۵ لب مرزه ۱۱۰ ام قنده

هر آزمایشگاهی فرق داره تا 100 بعضی نرمال 126 قند هست البته 2 بار باید آزمایشگاهی بدی که تایید شه قند خون داری بینش میشه لب مرز 

معمولا هم قرص میدن در مواقعی انسولین

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

۱۲۰ به بالا باشه قرض میدن بهش پدرم قند خون داره ثندش ۲۶۰ هست قرص میخوره خیلی لاغر شده طفلک

ممنونم عزیزم♥خدا کمکشون کنه .

قرص ها دائمی هستن؟ 

هر آزمایشگاهی فرق داره تا 100 بعضی نرمال 126 قند هست البته 2 بار باید آزمایشگاهی بدی که تایید شه قند ...

نگفتم ۱۰۰ قنده گفتم لب مرزه ینی دکتر بره یکی بش می.ن رعایت کن قند کلا حذف فقط خرما کشمش مجاز

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

هر آزمایشگاهی فرق داره تا 100 بعضی نرمال 126 قند هست البته 2 بار باید آزمایشگاهی بدی که تایید شه قند ...

عزیزم قرص ها دائمی هستن؟

نمیشه با اصلاح سبک زندگی کمترش آورد بعد یه مدت قرص نخورد

یا تا ابد آدم باید قرص بخوره؟

اینم نرماله همکارم ۱۲۰ به بالاست بهش گفتن قند داره از ۱۲۰ به بالا قند میشه پدرم چند ساله قند داره ۲۶ ...

۱۲۰ عددش بهش گفتن قند نداره؟؟

قند ناشتارو ما داریم میگیما

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

عزیزم قرص ها دائمی هستن؟نمیشه با اصلاح سبک زندگی کمترش آورد بعد یه مدت قرص نخوردیا تا ابد آدم باید ق ...

فقط رعایت کن قند وماکارونی حرص وجوشو حدف کن 

داروتم بخور درمان میشه

ممنونم عزیزم♥خدا کمکشون کنه .قرص ها دائمی هستن؟

کدو آبپز اینچیزاسرچ کن تواینتزنت هس درمان میکنه

عزیزم قرص ها دائمی هستن؟نمیشه با اصلاح سبک زندگی کمترش آورد بعد یه مدت قرص نخوردیا تا ابد آدم باید ق ...

با اصلاح سبک زندگی خیلیییی بهتر میشه ولی نخوردند ریسکه باید پزشک تشخیص بده

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚