2777
2789

به طور ناجوری درگیر یه عشق یه طرفه شدم

و میتونم بگم خودم با دستای خودم بدبختیم رو امضا کردم

خیلی بهش وابستم اولین عشقم بود و می‌دونم آخریشم هم هست

حاضر بودم همه کار براش بکنم ولی فقط باشه بدون هیچ توقعی

برای آخرین بار میخوام ببینمش،نمیدونم چی بگم بهش! چیکار کنم؟!

فقط دوست دارم زل بزنم نگاهش کنم تا جایی که میشهههه😭خیلی دلم براش تنگ میشه و قبول کرده بودم که برای من نیست😔آخرشم بهش بگم هر چی فحش بلده بهم بگه،خردم کنه تا لااقل دلم بشکنه و راحت تر فراموشش کنم😔چند بارم گفتم بلاکم کنه تا مزاحمش نشم ولی نکرد و تنها کاری که کرد بستن عکساش بود

خیلی سخته دارم دیوونه میشم،همیشه آدمایی که درگیر این قضیه های یک طرفه میشدنو مسخره میکردم متأسفانه که سر خودم اومد

بنظرتون چیکار کنم؟ 

تروخدا خواهرانه راهنماییم کنید

نگید ارزش خودت نیار پایین چون همه این دوست داشتنم بخاطر خودخواهی ابلهانه خودم بوده 

میشه اگه تجربه مشابه داشتید راهنماییم کنید

من چی بگم بهش😭

چن سال دیگه ابن تاپیکتو میبینی و هرچقدم فکر میکنی اسم طرف یادت نمیاد ک کی بود

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودت باید جلو خودت بگیری نه اون

خودم نمیتونم مشاور رفتم،کلاس رفتم،سفر،درس...هیچی نتونس کمکم کنه

فقط میخوام آخرین کاری که از دستش برمیادو برام بکنه تا الانم حقیر شدم متأسفانه ولی میخوام ضربه آخر بخورم شاید از تلخیش مغزم بیاد به داد قلبم برسه