2777
2789

چندسال پیش یک همسایه داشتیم ک پسرمجرد داشتن 

خانواده خیلی خوب و اصیل بنظر میومدن 

من نمیدونم چجوری بایک زن مطلقه دوست میشه 

قدیما نمیزاشتن باطلقه ازدواج کنه 

براهمین نقشه میکشن میرن خاستگاری یک دختر مجرد 

و فردای عروسی پسره عروس را میفرسته خونش 

وطلاق میگیره و خودش مطلقه میشه و میره بازن مطلقه ازدواج میکنه حاصل ازدواج یک دختر شد ک درجوانی سکته کرد مرد 

(براساس واقعیت)

😓😐

تست های خط به خط آزمون استخدامی و دبیری آموزش و پرورش موجود هست بصورت pdf هست  همراه با جواب ، تست های حیطه عمومی :۵۰، تست های حیطه اختصاصی : ۵۰ ، چکیده و خلاصه حیطه عمومی: ۱۰۰ت ،چکیده و خلاصه حیطه اختصاصی: ۱۰۰ت ،قبل از خرید میتونید نمونه ببینید ازش 🍁🌞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه اينطور نيستن يه عده خاصي هستن 

برادر من مجرده ميگه  خانم متاهل به من درخواست ميدن برادرم ٢٢ سالشه به قول دوستمون خانم متأهل هم هست كه دنبال اين چيزاست 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان زن متاهل ها هم همیننخدا لعنت شون کنه

مردا هم که این وسط هیچی فرشته های بی‌گناهی که همیشه توسط زنا گول میخورن

پسر مجردو زن مطلقه گول میزنه پسر مطلقه رو زن مجرد همیشه هم پسره گول خورده چه جالب نمی‌رم براشون 

یعنی میگین اون خانواده برای اینکه پسر مجردشون بتونه با یه خانم مطلقه ازدواج کنه،

اول براش یه دختر مجرد گرفتن که طلاقش بده تا بتونه با دوست مطلقه اش ازدواج کنه؟

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان و تاپیک های روان شناسی 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی