2777
2789

دختر داییم ۱۰ سالشه ۳ شب خونه مامان جونم مونده بود (اونا هر هفته میان با آبجیش)

حالا بچه امشب میخواست بره چون مامانش و خواهرش زنگ زده بودن که بیا خونه 

کاراشو کرده بود میخواست با ما بره (ما ماشین داریم میرسونیمش) خاله کوچیکم پا شد همه پالتو و شالشو درآورد گفت حق نداری بری گریه بچه رو درآورد گفت مامانت گوه خورده میگه بیا از اون نترس 

اون یکی خالمم گفت حالا ی شب دیگه هم پیش عمه هات باش و حالا سر به بالین منیره نزار (منیره زن داییمه)

داییمم هیچ حرکتی نمیکنه چون خاله هامو خیلی دوست داره و ازشون حساب میبره حتی با زنش کتک کاری و فحشم میکنه که چرا به آبجیام توهین کردی دیگه نبینم اسم زهره و مریم رو بیاری 

آخه مامانش ی شب با تاکسی گریه کنون اومد خونه مامان جونم که چرا باید بچه هامو ازم بگیرید منم مادرم حق دارم 

همهههه مرد های فامیل ما زن دوست هستن به جز داییم 

خاله هام میگن باید داداشمونو به چشم بکشیم و قدرشو بدونیم 

گناه داره اون مادر....چ بدی کرده بهشون مگهسه شب پیش شما بوده بزارین چارشب پیش مادرش باشهخود بچه معذب ...

مقصر صد در صد که داییمه 

خالم میگه این ریاضیش ضعیفه باید باهاش کار کنم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشیدا ولی خاله هات بعدا جواب میگیرن. خیلی بدجنسن

همه خواهر شوهرا همینن 

میگن با اون داداش ریغو و خانواده عقب موندش اومد خودشو بند کرد به داداش یکی یدونمون 😂

اعصابم از دست خاله هات خراب شد چرا این شکلین بدبخت زن داییت حواسشون باشه آه زنداییت یهو زرت دامنشونو نگیره 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

همه خواهر شوهرا همینن میگن با اون داداش ریغو و خانواده عقب موندش اومد خودشو بند کرد به داداش یکی یدو ...

هیچ خواهرشوهری بچه ی داداشش رو از مادرش به این مدت دور نمیکنه 

اون بچه بعدا وقتی بفهمه چی به سر مادرش اومده از عمه متنفر میشن

زن داییم داغ خواهر جوونشو دیده 🤦🏼‍♀️

اخی پس به خاطر این الان پیش خاله هاتن؟بابا خب بگو بدبختارو قضاوت کردیم 

هیچ خواهرشوهری بچه ی داداشش رو از مادرش به این مدت دور نمیکنه اون بچه بعدا وقتی بفهمه چی به سر مادرش ...

بچه خودش میره سمت عمه ها 

میگه عمه زهره مامانمه نه منیره 🥲