2777
2789
عنوان

اوناییکه میخوان آزمون استخدامی بدن ولی نخوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 91 پست
الان پسر کوچکم ۲سالش شده بزرگه ۴سالانقدر شیطونن که حتی نمیشه ۲دقیقه تنهاشون بذارم . یا همدیگه رو میخ ...

اره واقعا این مشکلات مانع از خوندن میشن 

اگه ظهر بخوابیدن، خوب میشد 

بچه ها تو این سن خیلی فعالیت دارن بدجور 

این حرفتون منو یاد دوران بچگیای خودمون انداخت 

ما ۴تاییم 

دوتا دوتا دوقلو با ۳سال اختلاف سنی 

مامانم خیلی اذیت میشد از دستمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه گلم هممون تو این کشور بی اعصابیم😂

بعد میگیم چرا نسل امروز بی ادب و پرخاشگر شدن 😂 خب امثال من معلم شون بودن دیگه 🤪 حتما مدیر مدرسه همش منو دفتر فرامیخونه وقتی معلم شم . میگه اولیای یکی از بچه ها با مأمور اومدن برات 😂

اره واقعا این مشکلات مانع از خوندن میشن اگه ظهر بخوابیدن، خوب میشد بچه ها تو این سن خیلی فعالیت دارن ...

خدا حفظتون کنه

پسر کوچکم می‌خوابه ولی باید با بزرگه بازی کنم که نره سراغش 

یهو میره میپره رو داداشش   

نه واقعا منظورم صد روز نیس😂منظورم اینکه درطول ترم خوب میخوندم

به من یاد بده . من همش میذارم اون دو هفته فرجه که میدن میخونم . همیشه ۲۰ می‌گرفتم . یبار گذاشتم شب امتحان بخونم ۹ گرفتم هرچی هم استاد را التماس کردم اعتراض زدم استاد خدا خودتون و والدین تان را بیامرزد . جواب نوشت شرمنده ی شما هستم 😂 

بعد میگیم چرا نسل امروز بی ادب و پرخاشگر شدن 😂 خب امثال من معلم شون بودن دیگه 🤪 حتما مدیر مدرسه هم ...

ارع 😂😂

خودمون که بی اعصابیم، دانش آموزاهم یکی از یکی زبون دراز ترو گستاخ تر 

بعد دو روز کار کردن اخراجمون میکنن😂

خدا حفظتون کنهپسر کوچکم می‌خوابه ولی باید با بزرگه بازی کنم که نره سراغش یهو میره میپره رو داداشش

پسر بزرگه انگاری شیطون تره 

خدا حفظشون کنه براتون 

من عاشق کوچولوهام ❤️❤️❤️

چجوری آخه با دوماه خوندن قبول شدن؟منابع خیلی حجیم و زیادن با بکوب خوندنم چجور میشه آخه فک کن یکی بگه ...

با یک ماهم میشه عمومیارو هرکدومو تو دوروز میشه خوند بقیشم بذاربرا اختصاصی تخصصی البته تخصصی دبیری وقت بیشتری میخواذ ولی تواکه عمومی اختصاصیتو بالابزنی قبولی

چجوری آخه با دوماه خوندن قبول شدن؟منابع خیلی حجیم و زیادن با بکوب خوندنم چجور میشه آخه فک کن یکی بگه ...

دوست من اتفاقا همون مرحله اول رفت دوتاشون یعنی ولی یکیش حزو نمرات اول شهر شد 

درضمن مردودیای کد19رو خواستن کد نوزده مربوط ب مشکلات سیاسی اعتقادیه

پسر بزرگه انگاری شیطون تره خدا حفظشون کنه براتون من عاشق کوچولوهام ❤️❤️❤️

بزرگه نمیخواد کوچکه بخوابه

ولی وقتی که بیار میشه دعاهاتون هم شروع میشه

کوچکه تو سن خطرناکی هست هنوز خیلی نمیتونه خطر رو بشناسه و کارای خطرناک میکنه بیشتر

با یک ماهم میشه عمومیارو هرکدومو تو دوروز میشه خوند بقیشم بذاربرا اختصاصی تخصصی البته تخصصی دبیری وق ...

والا من نمیتونم ی کتاب مثلا ۳۰۰ صفحه ایو تو دو روز بخونم 

حتی بصورت خلاصه یا تکنیکو اینجور چیزا 

چجوری شما میتونید؟

من دبیری انگلیسی دوس دارم که اتفاقا منابع تخصصیش خیلی کمتر از اون دوتاس و کمتر وقت میبره خوندشون 

به من یاد بده . من همش میذارم اون دو هفته فرجه که میدن میخونم . همیشه ۲۰ می‌گرفتم . یبار گذاشتم شب ا ...

عجب استاد رومخی😂😂

ما استاد داشتیم دوستمو با ۹/۷۵ انداخته بوده 🤣

هر چی التماسش کرد قبولش نکرد 

واقعا میخوای دوران طلایی داشته باشی تو دانشگاه مثل من ؟

اگه میخوای راهنمایی میکنم