2777
2789

از بازو به پایین انگار دستم بی حس شده

یه درد شدیدی که حتی نمیتونم گوشی رو تحمل کنم 

واقعیتش امشب حالم خوب نبود گریه هم کردم کلی 

الان نمی‌دونم این مور مور شدن دستم به همون ربط داره یا نه 

اصلا نمی‌ذاره بخوابم ای خدا چیکار کنم🥲 

الان نیم ساعتی میشه و ول کن نیست 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

عصب دستت گرفته منم یک هفتس اینجوریم امشب بهتر شده 

فقط باید عصابتو اروم کنی ریلکس باشی،ماساژش بده یه مسکنم بخور برای دردت

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

سکته کردی عزیزم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عصب دستت گرفته منم یک هفتس اینجوریم امشب بهتر شده فقط باید عصابتو اروم کنی ریلکس باشی،ماساژش بده یه ...

باشه عزیزم خیلی مرسی ازت ایشالا تو هم بهتر باشی

باشه عزیزم خیلی مرسی ازت ایشالا تو هم بهتر باشی

قربونت برم اروم باش هیچی ارزش اینو نداره سلامتیتو ب خطر بندازی امیدوارم زودتر دستت خوب شه من ک پوستم کنده شده دیگه

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

پشت قلبتم درد میکنه ؟

نه اون قسمت درد احساس نمی‌کنم 

اول از انگشتام شروع شد الان همینطور داره می‌ره بالا دقیقا همین الان تا نزدیک شونم درد حس میکنم 

قربونت برم اروم باش هیچی ارزش اینو نداره سلامتیتو ب خطر بندازی امیدوارم زودتر دستت خوب شه من ک پوستم ...

درست میگی عزیزدلم واقعا هیچی سلامتی نمیشه😘❤️❤️

نه اون قسمت درد احساس نمی‌کنم اول از انگشتام شروع شد الان همینطور داره می‌ره بالا دقیقا همین الان تا ...

عصبی شدی احتمالا 

اگر کسی بیدار هست بگو برات ماساژ بده با سالسیلات یا رزماری

یا برو یه دوش آب گرم بگیر

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
عصبی شدی احتمالا اگر کسی بیدار هست بگو برات ماساژ بده با سالسیلات یا رزمارییا برو یه دوش آب گرم بگیر

ا

مامانم هست ولی کافیه بهش بگم دیگه خودش بنده خدا غش می‌کنه 

چشم خودم ماساژ میدم مرسی عزیزم ❤️