2777
2789

تاپیکای قبلمو بخونید متوجه میشید...یکم طولانیه لطفا بخونید 

خیلی دوسش داشتم و دارم اونم ادعا می‌کرد دوسم داره بعد یسال دوستی و با سختی بابامو راضی کردیم ک ازدواج کنیم اومدن خاستگاری قول دادیم تا عید بیان نشون بیارن همچی خوب بود تا اینکه نزدیک ۳ هفته بود سرد بود باهام پریشب رفتیم خونشون محل نزاشت بهمون مامانش برگشت گفت با ی زن بیوه دوست شده بعدش ک باهاش تنها شدم گفت نمیخامت منم حالم بد شد بعد نیم ساعت قسم خورد از لج بابام بوده...تا اینکه رفتم تو گوشیش دیدم ی دخترو عاشقانه سیو کرده و کلا شماره منو پاکیده خلاصه بهم ثابت شد خیانت کرده و گوشیشو زد شکوند و قول داد نکنه دیکه.. تا اینکه من دیروز رفتم لبمو ژل زدم بعدش رفتیم خونه عموش اونا هم بدشون اومده بود دیشب تا صبح بهش غر زده بودن ک چرا من رفتم ژل زدم امروز صب پيام داد چرا اجازه نگرفتی گفتم‌ خب تو خودت گفتی بعد گفت بیاید خونمون تکلیف رو روشن کنیم رفتیم و واسم شرط گذاشت ‌که شاید من دوس نداشته باشم تو گوشی داشته باشی شاید نزارم بری تا سر کوچه اگه میتونی ک بیام نشون کنیم اگه ن بهم پيام بده بگو منم همون لحظه گفتم‌من از کلاس سوم‌گوشی داشتم نمیتونم اینجوری اگه راس میگی توهم نباید داشته باشی گقت نه همینه که هست...خلاصه که گفتم نه و امشب خیلی شب سختی بود ادعا می‌کرد عاشقمه ولی من واقعا دوسش داشتم هی خداا فک کنم همه اینا بخونه بود فقط بخاطر دختره 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظر منم عاشقت نبود ینی چی خب 

اصلا دوستت نداشت و نداره 

لیاقت نداره خودتو بخاطرش ناراحت کنی

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
خب

خب دیگه همچی بهم خورد تموم شد داغونم خیلی دوسش دارم 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

ایششش این مرد مریضو میخای چیکار اون وقت

نمیدونم واقعا...بدون اون چیکار کنم 

نمیتونستم شرایط رو قبول کنم سختم بود 

پدرش گقت اگه دوسش داشتی قبول میکردی 

حالا ناراحت نشو عزیزم ولی 

گاهی بدبخت شدنمون تقصیر خودمونه

این همه نشونه که این ادم کلا کسی نیست حتی بخای بهش یک لحظه فکر بکنی چه برسه ازدواج 

بعد شما احتمالا احساساتی شدی و هیچی رو نمیبینی 

تا روزی که احساسات دوره ش بگذره و  واقعیت کوبیده بشه تو صورتت ....

و اون روز خیلی دیره