2777
2789
چشم گلی دعات میکنم ماه رمضان یادم باشه دعات میکنم♥️

فدات😘

خواستی میام یادت میندازم😅

به هر حال میگن هرکی یه نفسی داره

میدونی الان چی دلتنگیمو آروم میکرد؟فقط یه نوتیف،کات نکردیما ولی حرفی بهم زد خیلی ناراحت شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همسرشون خیلی پولدار نیستن ولی بسیار ادم خوب و متشخصی هستن

عزیزم 

خدا خیرت بده

من یه خواهر مطلقه دارم. یه آشنایی داریم که اون هم از زنش طلاق گرفته 

حستون نسبت به اون آقا چیه؟ اخلاقش چجوریه؟ 

تهرون هست بعد ازدواج شهر ما میاد؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
فدات😘خواستی میام یادت میندازم😅به هر حال میگن هرکی یه نفسی دارهمیدونی الان چی دلتنگیمو آروم میکرد؟ف ...

قربونت برم

چه عالی خوشحال میشم

درسته

ادمی که ناراحتت میکنه رو باید خیلی زود فراموش کنی ارزششو نداره خودت اذیت میشی تهش

یبار اینو جواب دادم گفتم شایدحسم اینجور بود که شاید باشه شایدم نباشه بخاطر بی سیاستی همچین چیزی به ن ...

متوجه نشدم یعنی چی؟ میشه تمرکز کنی ببینی واقعا دروعگو یا دورو هس یا نه؟

فداتشم خواهش میکنمنمیدونین چرا از زنشون جدا شده؟خیر نمیان شهر شما

گفتند دخالت مادر زن البته هنوز خواهرم حضوری ندیدتش توی اینستا پیام داده چون آشنای دورمون هست میشناسیمش

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
متوجه نشدم یعنی چی؟ میشه تمرکز کنی ببینی واقعا دروعگو یا دورو هس یا نه؟

خوب یعنی شاید بخاطر اینکه نمیدونه کجا چطور رفتار کنه دورو دیده میشه

اصلا دوست ندارم به ادم بیگناه برچسب بزنم ولی همونطور که گفتم امکانش هست اگه بقیه ام گفتن که احتمالش میره بالا

من گناه اون بندا خدا رو نمیشورم🙂♥️

خوب یعنی شاید بخاطر اینکه نمیدونه کجا چطور رفتار کنه دورو دیده میشهاصلا دوست ندارم به ادم بیگناه برچ ...

آخه ببین نرجس با کسی توی رابطه نیس. اصلا مشخص نیس پسره کیه. لطفا تمرکز کن🙏🙏🙏

گفتند دخالت مادر زن البته هنوز خواهرم حضوری ندیدتش توی اینستا پیام داده چون آشنای دورمون هست میشناسی ...

اها

فک کنم اقای شجاعی باشن و ریسک پذیر که اگه همچین مردی باشن در زندگی پیشرفت میکنن

امیدوارم بهترینا برای خواهرتون اتفاق بیوفته با ادم درستی اشنا شن♥️

ببین اصلا هیچ پسری در کار نیس. سوال راجع به آیندشه فقط همین.

خاک تو سر من فقط🤦‍♀️

اولش گفتم شاید و اون موقع احساس قوی داشتم به این موضوع که هست اما گفتم شاید تو رابطه باشن گناه کسیو نشورم و باعث کات و اینا نشم

الانم که تمرکز کردم حس میکنم بله هست