2777
2789

1️⃣ اولا اینکه بگید چند سال اختلاف سنی دارید با شوهرتون

2️⃣ دوماً بگید آیا حس پشیمانی میکنید یا ن و چراااا

3️⃣ لطفا الکی تز ندن اونایی که این اختلاف سنی رو موافق نیستن ، فقط اونایی که تجربه کردن بیان نظر بدن 

من خودم ۲۲ سالمه حدود ۱۵ سال اختلاف سنی داریم چون خواستگارام همه بالای ۱۰ سال اختلاف سنی داشتیم و این از همشون بهتر بود ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خاهرم بین خودش و شوهرش ۱۲ ساله و خیلی زندگی فوق العاده عالی داره خیلی باهم رفیق شوخ طبع تازه من معتقدم هرچی پسر بزرگتر باشه مث ی پدر برات ولی اگ هم سن باشین تو باید مث ی مادر براش باشی

زن عموم 

۱۵ سال اختلاف 

شوهرش خیلی دوسش داره ولی اونقدر عصبیه اونقدر عصبیه به قول خود زن عموم فقط اینه که تحملش میکنه 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

۱۰ سال اختلاف سنی

از نظر مالی تو امنیتی

از نظر احساسی یه سری احساساتت سرکوب میشه چون طرف مقابلت دیگه تو سن هیجانات نیست

از نظر ج ن.  س.  ی. هم مشکلی نیس

حالا خودت سبک سنگین  کن تصمیم بگیر

روحیات افراد متفاوته

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی ۳۵ سالت شد ۵۰ ساله میشه به این فکر کردی؟دوستای بچتون فک میکنن باباش پدربزرگشه نه باباش

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن