2777
2789

تاپیک زدم گفتم دخترم پریوده…. 🤦🏻‍♀️

بعد من رفتم لباساش و روتختیش بندازم تو ماشین لباسشویی سرگرم تاپیک شدم و رفتم آشپزخونه براش کاچی درست کردم شوهرم با این بارون شدید شهر ما میباره رفته کلی دارو و سرم خریده بعدم رفته کلی خوراکی مختلف و پیتزا خریده(تنها چیزی که دخترم موقع پریودی دوست داره ولی من نمیزارم چون فست فود دوره پریودی خوب نیس ولی چون اشتها نداره براش خریده وقتی اومد خیلیم اصرااااار کرد که دخترم رو اذیت نکنی بزار بخوره معده اش خالی نباشه دارو میخوره🥲) 

جیگری خریده سفارش فرمودن که برای شاه دخترشون ناهار جیگر درست کنم جوون بگیره

یعنی اومد تو خونه خیس خیس بود از بس بارون شدیده الانم رفت لباساش عوض کرد رفت پیش دخترم سرم رو بست دارو ها رو زد خوراکی ها رو برد دور هم اونو دوتا دخترا نشستن حرف میزنن خوراکی و پیتزا میخورن و میخندن حرف میزنن دخترمم خیلی آروم تر شد🥺🥲بهش حسودیم میشه من هیچ وقت این حس ها رو تجربه نکردم بابام یا پیشم نبود یا اگه بود هیچ وقت دست نوازش به سرم نکشید

تبریک میگم 😍👏

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنم شوهرم همچین پدری واسه بچهام میشه 

خوش به حال دخترت اسی جان اینچیزای ساده حسرتای خیلی از ماهاست💔

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

پدرای نسل قدیم زیاد بلد نبودن الان اکثرن به سبب رسانه ها آگاهانه تر رفتار میکنن.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان