2777
2789

بازیش خوب نیست

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

موافقم 

عمرم رو عمرت مامانم🫀خدایا شکرت،کمکم کن که آدم بهتر و موفقی شم♥️پ،ن:اسممو طبق گفته های اطرافیانم نوشتم 🙃🤌 کاربری خودمه هر چقد دلم بخاد تاپیک میزنم👀😂درخواست دوستی قبول نمیکنم گل گلیا🤭🤌

قیافشم زیاد جالب نیست معمولیه بنظرم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 طالع بین🪄☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛🐾 قیافم شبیه پروفمه با همین مدل مو و استایل و.. اگه خواستی منو تصور کنی😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید🫸🔆