2777
2789

جاریم نوزاد چهار ماهه داره پسر من دوسش داره همیشه میره پیشش میگه چقد نی نی تون نازه بعد امروز جاریم زنگ زده میگه بچت چش شوره بچمو چش زده دو ساعته داره گریه میکنه😑😑 موندم اصلا چی جوابشو بدم عهههههه طفلی بچم😮‍💨😒

چشم عسلیتونم 🥰🥰

شاید شوخی کرده 

اینجا یاد گرفتم که باید سرمون تو کار خودمون باشه یک روز خواهرم داشت گریه میکرد به گمانم مشکلی داشت ولی محلش نذاشتم گفتم به من چه اخه اینجا گفتن زندگی هر که به خودش مربوطه 😜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید شوخی کرده

عه شما 

دخترتون خوب شد؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

من خودم با اینکه به چشم اعتقاد دارم حتی چند دقیقه پیش تاپیک هم زدم راجش

ولی خندم گرفت😂😂بگو خوب بود میگفت نی نی تون شبیه پی پیه؟

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

بچه های نوزاد بغل کسی که حیض باشه گریه بی وقفه می کنند ،پسر بچه رو نشنیده بودم تا حالا

چون بچم بهشون میگه نی نی تون نازه اینا بد ب دل گرفتن ک چشم خورده بچشون

چشم عسلیتونم 🥰🥰