2777
2789

رفتم تو سنی که نباید شوهر کردن ؟

دلیلشون چی بوده؟🤔🤔

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ، هوش بالایی دارم توی درس و همچنین علاقه

به خاطر شرایط بیماری م موقتن درس و گذاشتم کنار

البته من بعد از ازدواج تحصیل و ادامه دادم و فعلن گذاشتم کنار

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

همه تو فامیلای مادریم باهوشن و خیلی تحصیلات عالیه دارند 

تو خانواده پدریم بجز بابام که استاد دانشگاهه همه معتادو دری ورین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

نه عزیزم من سمپاد بودم اکثر دوستام جز موفق ترین آدمها شدن و تحصیلات عالی شغل عالی و در کنارش زندگی خوب دارن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خودم ،تا پیش دانشگاهی مدل زیر ۱۹ نداشتم همیشه شاگرد اول همه ی معلمان منتظر بودن ببینن چه اعجوبه ای ازم درمیاد متاسفانه سربزنگاه ازدواج کردم و سرد شدن دانشگاه هم قبول شدم با رتبه ی زیر دوهزار بهترین دانشگاهها می‌تونستم درس بخونم ولی ادامه ندادم دوستای که من بهشون درس میدادم همه کاره ای شدن و من هیچ

همه تو فامیلای مادریم باهوشن و خیلی تحصیلات عالیه دارند تو خانواده پدریم بجز بابام که استاد دانشگاهه ...

وای من مامانم تو این سن انقدر باهوشه 

من و بابام همیشه مات میمونیم

ولی تا لیسانس بیشتر نخونده🥲

گفتم تو نعمتی که خدا در اختیارت قرار دارو ازش استفاده نکردی برای کمک به خودت و جامعه باید اون دنیا ادم جواب پس بده

بعد شرایطشم داشته 

انقدر ناراحت میشممم

نه عزیزم من سمپاد بودم اکثر دوستام جز موفق ترین آدمها شدن و تحصیلات عالی شغل عالی و در کنارش زندگی خ ...

چه خوب

خودتون چه رشته ای خوندین؟شاغل هستین؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
خودم ،تا پیش دانشگاهی مدل زیر ۱۹ نداشتم همیشه شاگرد اول همه ی معلمان منتظر بودن ببینن چه اعجوبه ای ا ...

اخخخخخ