2777
2789

من یک پسر ۱۰ ساله دارم یک دختر ۸ ساله عکس هر دوشون رو پروفایل شاد گذاشتم با لباس فرم نیست به خاطر کلاسای مجازی دخترم و دوستش پروفایل هم رو پیدا کردن چند وقت پیش دوستش ویس داد و از اون موقع دختر منم خوشش اومد دیروز کلی به هم ویس دادن و دخترمم میگفت مامان ویس هامون رو گوش ندی وقتی میپرسیدم چی میگید تا اینکه اخرشب رفتم گوش دادن و دوستش مدام از دخترم میخواستم به داداشش بگه بهش سلام بده هی اسم پسرمم میاورده و دخترم میگفت داداشم خواب  و آخرش هم از دخترم خواسته بود براش عکس بفرسته که دخترم یک سلفی گرفته بود  و فرستاده بود ولی من سریع پاکش کردم  من خیلی حساس شدم احساس میکنم چشم و گوشش باز هست حسم درسته؟ آخه ظاهر دوستش خیلی ساده و معمولی هست نمیدونم چیکار بکنم راهنماییم بکنید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه بچه های الان خیلی عجیب شدن، بچه های ما از طرف مدرسه کلاس تئاتر میرن دختر و پسر با همن، یکی در میون عاشق هم شدن حالا بزرگترین‌شون کلاس چهارم هستن، البته ارتباطی نگرفتن فقط هم تو پسرا هم دخترا با دوستاشون صحبتش هست

نمیدونم بخاطر حساسیت شما بود تو تعریف کردن یا واقعا قضیه داره ولی در کل حس خوبی نگرفتم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

شاید دوست دخترتون از سر کنجکاوی داره اون حرفارو می زنه 

اما شما به دخترتون یک سری آگاهی ها بدید

راجع به فضای مجازی و ساستفاده هایی که ممکنه بشه

و قانون بذارید که عکس برای کسی ارسال نکنه

و صحبتای خصوصی نکنه و از خانواده اطلاعی منتشر نکنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆