2777
2789

ایشون یه خانم متاهل بود اینجا با یه پسر مجرد دوست شده بود و بعد به من گفت که پسره با من فقط دردودل میکنه و گفته که  یه دختر خوب که اینجا هست  بهش معرفی کنم. 

بعد منم گفتم  خب. منو معرفی کرد. بعد من با اون فرد حرف زدم. خب از رو کنجکاوی . دیدم واقعا شرایطش اوکی بود! ولی فقط اینکه اینطوری آشنا شده بودیم هردوشونو بلاک کردم و کنار نیومدم.  خیلی مهمه واقعا من هنوزم نتونستم کنار بیام. 

بعد توی لیست دوستان انواع اسم های پسر درخواست دادن! من اصن مرد نینی سایتیو گیریم پذیرفتم خب گاهی نظراتی میدن جالبه! ولی دوست پسر یا شوهر نینی سایتی به نظرم خیلیییی حال بهم زنه تو رو خدا در خواست ندید ایییییی🤢🤢🤢🤢🤢 دیگه انقدر حقیریم که دوست پسر  یا شوهر از سایت زنانو زایمان پیدا کنیم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بعد پسرا جمع میشن تاپیکای منو گزارش میزنن و نینی یار قبول میکنه.خب ببین همش اسم پسره قبول نکن گل

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبول نکن درخاستارو

نظرات جالب؟شعارو همه بلدن

بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن،                اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید.                                          میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود      ❤️کار بر no aks هستم❤️   

قبول نکن درخاستارونظرات جالب؟شعارو همه بلدن

قبول نمیکنم میگم گزارش میزنن🤣🤣

قبول نمیکنم میگم گزارش میزنن🤣🤣

منم قبول نمیکنم گزارشیم نخوردم تابحال

زیاد جدی نگیر

بیکار نیستن ک گزارش،بزنن

زیاد درگیر نشو

خیلی با خودت کلنجار میری این بده

بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن،                اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید.                                          میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود      ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فک کن یکی بپرسه چطور اشنا شدین باید بگین تو سایت زنان و‌زایمان😂😂😂😂

وای 🤣🤣🤣😂😂😂دلم میخواد از زندگی لفت بدم در اون صورت

منم قبول نمیکنم گزارشیم نخوردم تابحالزیاد جدی نگیربیکار نیستن ک گزارش،بزننزیاد درگیر نشوخیلی با خودت ...

باور کن زدن که میگم 😂😂

باور کن زدن که میگم 😂😂

بزار بزنن

خانمی کخ متاهله با مرد مجرد حرف میزنه و مردی که با خانم متاهل حرف میزنه شایسته بلاکن

یعنی چی این چه طرز قضاوت کردنه 

شما که نمی دونی حرفاشون چی بوده 

شاید راهنمایی میگرفتن 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا