2777
2789

دختر من خیلی مستقلی

همه جیز میگه من

خودش غذا میخوره

خونه چیزی بریزه میره دستمال میاره پاک میکنه

اشغال رو زمین و برمی‌داره میندازه اشغالی 

دستاش تا کثیف میشه میره میشوره

جدیدا هم چارپایه میذاره زیرپاش طرف میشوره مثلا

همه جام دفتر نقاشی همراهشه و خط خط میکنه

با مفهوم عیب و اینام که کاملا اشتاست

خب دخترمدمیریزه میپاشه دیوار رو خط خطی میکنه چهرپایه زیر پاش میزاره جمع نمیکنه و...

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه همه اینجوری نیستن  من دوتا بچه دارم هرکدوم اخلاق ها و کاراشون متفاوته

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

پسر من فقط دستشویی خودش میره نمیزاره باهاش برم میگه زشته...لباس ها رو از کمد در میاره میریزه بیرون...ظرفا رو میاره وسط...کاغذ برمی‌داره با قیچی ریز ریز میکنه..فقط دلم میخواد سر به بیابون بزارم...دو ماه دیگه میشه ۳سالش