2777
2789
عنوان

دخترم نااروم شده کمک😥

274 بازدید | 32 پست

دخترم دو ماه و 15 روزشه، یک ماه خورده ای بود که فهمیدم رفلاکس داره، دارو دادم نااروم شد دارشو دیگه ندادم، فقط کولیکز میدم برا دل درد. از دیروز تا حالا دهنمو سرویس کرده نه درست میخابه نه درست شیر میخوره، یه چرت میزنه باز گریه و بی قراری، رعایت غذای هم دارم چیزای نفاخ هم نمی خورم، لبنیات هم حساسیت داره باز نمیخورم. نمیدونم چیکار کنم از بی خوابی میخام بخورم زمین😂کسی بوده تونسته باشه بچشو اروم کنه بیاد بگه لطفااااااااااااا

🥴امضام نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفلاکس داره اسید معده اذیتش میکنه چرا داروشو قطع کردی پسر منم رفلاکس داشت نااروم بود دوسه جا دکتر بردم تاتشخیص دادن رفلاکس داره داروشو سرموقع دادم تا شش ماهگی خوب شد

رفلاکس داره اسید معده اذیتش میکنه چرا داروشو قطع کردی پسر منم رفلاکس داشت نااروم بود دوسه جا دکتر بر ...

بابا رفلاکسم داشت اروم بود به محض اینکه امپرازول رو شروع کردم براش ناارومیاش شروع شد

🥴امضام نمیاد 
همین الانم هم تو ننو هست ولی انگار نه انگار، فقط چند روط اولش خوب بود الانم تو ننو هم اروم نمیگیره

تازه اولشی بگم ی ماهه شبو روزنخابیدم بابت ریفلاکس پسر نه ماهم باورت میشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من پسرم 50 روزشه همینه اصلا خواب درستی نداره والا من هیچی نمبخورم که دل درد نگیره دیگه نمیدونم چیکار ...

من که دخترم ازاول خواب نداشت الان که یازده ماهش شده همچنان خواب نداره

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
دوتا بچه اولم اروم بودن، اما این دهن سرویس کن شده🤔

اگه مشکلش کولیک هست قطره کولیف بهش بده دکتر بهم گفت پنج قطره بده.ولی چون پنج قطره فایده نداشت من بهش بیست قطره و حتی بیشتر میدم دیگه بخدا دارم شباراحت میخوابم.خدایی منم مثل تو بودم ازبیخوابی سرگیجه داشتم.