شما زیادی قضاوت میکنید من نمیدونم یه سری هاتون چقدر از خواهر شوهر بدبختی کشیدید به خودتون ربط داره . من تو این یه سال که عروسمون بوده مثل خواهرش بودم و همیشه خودش میگه بهت میگم ابجی از ته دل میگم خیلی جاها کمکش کردم هواشو داشتم داداشمو دعوا کردم تو روس وایسادم نزاشتم چیزی بگه یا خیلی جاها مامان بابام ناراحت بودن اونا رو دلداری دادم که عب نداره هنوز بی تجربه اس من هم نه به پدر و مادرم این موضوع گفتم نه خودش ولی خوب میدونید خودم هیچ میگم خوب وقتی پدر شوهر مادر شوهر تو درک میکنن چی میشه بحث کمک نیست حتی اگر میگفت هم مامانم قرار نبود بگه آره بیا فلان این در ک شعور آدم و میرسونه این یه سیاسته من خودم یه عروسم پدر شوهر مادر شوهرم عاشقمن همیشه زنداداشم هم راهنمایی میکنم بیشتر از هر کسی هم میفهمم همه ی خواهر شوهر بد نیستن شما ها با چشم و شخصیت خودتون دیدین یه سری عروس که با دل پر اومدن به خواهر شوهر جبهه بگیرن نفس عمیق بکشین اونایی هم که نفرین کردین قضاوت کردین انشالله همونجور که از دلتون گذشت و از دهنتون در اومد در بیاد یقه خودتون بگیره
شما وقتی بار ها و بارها به یکی خوبی میکنی هر چند به خاطر خدا ولی خوب انسانی توقع داری گوشه چشمی از این خوبی ها دیده بشه ن اینکه فقط به نفع بودنی بری جلو ولی وقتی نوبت به اصلی میرسه بگی خسته راهم دلتنگ خانواده اینکه گفتم بر میگرده به همین خانواده تهدید نبود یه سریا میرن و میان ذله میشن با رفتارشون نشون میدن دفعه بعد چجور رفتار کنیم یه سریا هم خودشون عزیز میکنن
اونی که فتنه به پا میکنه شمایین لطفا با دل پرتون بقیه رو راهنمایی نکنید