2777
2789

چون زیاد مریض میشد

و اینکه اونجا خیلی دوستاشو دوست نداره البته نمی‌دونم مجبورش کنم تو این محیط بره تا قوی بشه یا نزارم بره

محیطش هم تمیز نیست آنچنان 

چون تو روستا هستیم همه جا تقریباً در همین حده فرهنگ شون پایینه واقعا موندم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهداشت و تذکر بدین ولی از جمع دور باشه سال دیگه چی چون تو روستایی احتمالا سال دیگه با همینا همکلاس اونجا چ میکنی

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

فقط عنوانت رو خوندم میگم کاری که میخوای بکنی صد در صد غلطه

شما به هیچ دلیلی نمیتونی بچه رو از مدرسه رفتن منع بکنی 

تازه پیش عالیه بچه ها آماده میشن برای مدرسه 

فقط دارن بازی میکنن و صرفا فقط در محیط مدرسه تاب آوردن رو می آموزن

وقتی میره کلاس اول میخوای چه کنی؟ 

با اولین مشکل بگی بچه ام رو نمیفرستم کلاس اول؟! 

شما باید خودت بتونی مدیریت مشکلات رو بهش آموزش بدی نه اینکه با اولین مشکل عقب کشیدن و فرار کردن رو یادش بدی

دختر من هم وقتی گذاشتمش پیش دبستان با کادر ارتباط نگرفت و ناراحت بود 

منم باکلی دردسر و هزینه کردن تونستم پرونده اش رو از پیش دبستان اولی بگیرم و فورا یه پیش دبستان دیگه ثبت نامش کردم و مشکل حل شد الهی شکر

الان هم کلاس دومه 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

فقط عنوانت رو خوندم میگم کاری که میخوای بکنی صد در صد غلطهشما به هیچ دلیلی نمیتونی بچه رو از مدرسه ر ...

عزیزم دقیقا با این قسمت حرفت موافقم که فرار هست از مشکلات

اما اون طرف هم محیط خوبی نیست خیلی براش هم تمیز نیست و مدام مریض میشن هم کادرش داد میزنن بچه ها هم خوب بازی نمیکنن اصلا یعنی محیط شادی نیست 

نه یعنی چی باید. بره مدرسه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم دقیقا با این قسمت حرفت موافقم که فرار هست از مشکلاتاما اون طرف هم محیط خوبی نیست خیلی براش هم ...

خب بگیرش بذارش یه پیش دبستان دیگه 

یعنی فقط همین یه پیش دبستان رو دارین تو شهرتون؟! 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer