2777
2789

من داشتم یه روز درس میخوندم بعد 

یه دختری اومد کنار میزم گفت یه پسری اونجاست ازت خوشش اومده بیا کنار میز ما بشین

منم بعد چند دقیقه رفتم بعد یکم حرف زدیم پسره پزشک بود بعد دختره هم طراح . دختره گفت که چند وقت دیگه عروسیشه و پسره هم هیچی نمیگفت. بعد هیچی یکم نشستیم دیروقت شدو گفتن خب ما بریم .

بعد به دختره پیام دادمو اینا اونم پیام میداد خلاصه یهو پبام ندادو گفت مریض شده و چندوقت دیگه عروسیشه منم توی حرفام حرفی از پسره نزدم. پسره احتمالا ۲۸ یا ۲۹ سالش بود من ۳۰. از این جریان یک ماهو  نیم میگذره.من رفتم درمونگاه یهودر اتاقو باز کرد دیدم دکتر اورژانسه. آقا این پرونده منو خوند من کلا پولیپ روده داشتم عمل کردم و بعد دیگه چیزیم نبود بعد فشارمو گرفت گفت نبضت ضعیف فشار خونت پایینه‌ . اوکی خدافظ و بای. من رفتمو خلاصه ده دقیقه نگذشته بود دختره پیام داد. عزیزم لطفا دیگه پیش این پسره نرو اون ازدواج کرده. حالا نمیدونم اینا با هم ازدواج کردن و منو اون شب مسخره خودشون کردن یا چی . یا مثلا چرا این اتفاق افتاد اصن ب من چه. شاید دید بی جون و قوه ام دکم کرد:)

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

دیروز یک حال آشغالی داشتم نرفتم امروز امتحان بدم 

من کلا یه خواستگار دکتر دیگم داشتم اونم بعد یه مدت انگار مجنون بشه یهو گفت از من متنفره و رفت 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

خلاصه ک من نمیدونستم دکتر اونجاست خودشم اول گفت تو همونی نیستی که کتابخونه دیدمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره به نظر منم اینجوری اومد. به نظرم دختره تعادل نداشت.کاش میگفتی من رفتم پیش پزشک نه پیش این آقا! ا ...

یعنی پس به نظر شمام  اون شب منو مسخره خودشون کرده بودن؟ آره دختره با اینکه خیلی مقید اینا بود با پسره رابطه ی گوگولی مگولی و صمیمی داشت من اول فکر کردم داداششه . گفت نه آشنامه . آخه همکارم نبودن:( چرا منو مسخره خودشون کردن وا من بیگناه یه گوشه داشتم درس میخوندم

چرا مثل فیلما بود

آره . ذهنم درگیرشه که اینا منو اون شب مسخره خودشون کردن شاید با هم ازدواج کردن مثلا چالش بوده گفته زن دوم بگیرم چکار میکنی، گفته که بیا خودم برات میگیرم:/ انقدر دلم شکستتتتتت یاد ده سال پیش افتادم اون پسره فقط غرور پزشک بودنش گرفتش چنان حرفای تندی بهم زد . 

یعنی پس به نظر شمام اون شب منو مسخره خودشون کرده بودن؟ آره دختره با اینکه خیلی مقید اینا بود با پسر ...

نمیدونم شاید پسره داشته نگات میکرده دختره از این شکاک‌ها بوده گیر داده که از اون دختره خوشت اومده؟ و ادامه ماجرا. 

آره . ذهنم درگیرشه که اینا منو اون شب مسخره خودشون کردن شاید با هم ازدواج کردن مثلا چالش بوده گفته ز ...

عجب بدبختی داریما🤦🏼‍♀️

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

نمیدونم شاید پسره داشته نگات میکرده دختره از این شکاک‌ها بوده گیر داده که از اون دختره خوشت اومده؟ و ...

آهااا آره راست میگی دقیقاااا🤕🤕🤕🤕 وای خدا لعنتشون کنه من این چند روز روحیم ضعیف بود این ماجرای احمقانه باعث شد امروز امتحانمو نرم  

آهااا آره راست میگی دقیقاااا🤕🤕🤕🤕 وای خدا لعنتشون کنه من این چند روز روحیم ضعیف بود این ماجرای اح ...

به نظرم دختره از اون شکاک‌هاس که پسره هم ازش حساب می‌بره. تا دیدتت بهش گفته. دوست معمولی این کار رو نمیکنه معمولا

عجب بدبختی داریما🤦🏼‍♀️

من سگم اگه دیگه با آدما تو خیابون و هر محیط اینطوری دوست شم چنان خودمو میگیرم که پ... شن . عوضیا

من حدس می‌زنم اینا با هم بودن  دعواشون شده یا داشته نگاه تو میکرده دختره عصبانی شده اومده به تو گفته اون پسره از تو خوشش میاد. 

اگه دقت کنی  وقتی رفتی دکتر  ده دقيقه بعد دختره زنگ زده یعنی پس دکتره بهش خبر داده که دختر اون روزی اومده.

.پس با هم در ارتباط هستن اون دو نفر. 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
من حدس می‌زنم اینا با هم بودن دعواشون شده یا داشته نگاه تو میکرده دختره عصبانی شده اومده به تو گفته ...

وای آره زورش به من رسیده جالبه که من تمام مدت پشتم به پسره بود کلا پشت  صندلیم نشسته بودن و من موقع اومدنشون ندیدمشون چقدر روانین بعضی آدما

من که دختره رو دیشب بلاک کردم